Tačiau kaip suprasti, kad šis grožis nesibaigs nuoskaudomis, išsiplėtusiomis venomis ir deformuotais kauliukais? Pasirodo, yra vienas būdas, kaip tiesiog per kelias sekundes nustatyti, aukštakulniai bus patogūs ar ne. Būtinai prisiminkite jį prieš tai, kai kitą kartą pasileisite per parduotuves.

Jeigu tikėsime damoms skirtais romanais ir muilo operomis, tikra meilė aplanko tik kartą gyvenime, o štai meilė bateliams gali aplankyti ir kas savaitę. Na, bent jau trumpalaikis įsimylėjimas. Bet netgi meilę reikia patikrinti. Tad prieš skubėdama įsigyti eilinės „pačių gražiausių batelių“ poros, verčiau patikrinkite jų patogumą. Egzistuoja moksliškai patikrintas metodas, kaip apskaičiuoti, aukštakulniai teiks malonumą ar sukels skausmą.

Tam reikia visiškai nedaug. Viso labo liniuotės. Prieš kitą apsilankymą parduotuvėje įsidėkite ją į rankinę. Kai patiks eilinė batelių pora, pamatuokite prošvaistę tarp kulno pagrindo ir artimiausio pado taško. Jeigu atstumas daugiau kaip trys centimetrai, galima su palengvėjimu atsikvėpti ir trauktis piniginę. Tokie batai tikriausiai bus gana patogūs.

Tačiau jeigu šis atstumas nesiekia trijų centimetrų, verčiau pagalvokite. „Staigus“ pakilimas nėra geriausias palydovas darbe arba ilguose vakarėliuose.

Šis patarimas padės jums sutaupyti pinigų, nervų ir kojų grožį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)