Čia savo rašinį galėčiau baigti, tačiau pavadinimas „Lieknieji Gurmanai“ ne visiems pasako tiek, kiek man ir mano draugams. Todėl labai trumpai parašysiu programos esmę ir rezultatą, kurio man pavyko pasiekti.

„Lieknųjų Gurmanų“ programa

Programą sudaro trys žingsniai:

1) Nesinuodyk. Atsisakoma kenksmingų organizmui medžiagų. Mano atveju tai buvo: alkoholis, nikotinas, kofeinas, cukrus.

2) Režimas. Valgoma pagal nusistatytą režimą. Aš valgau tris kartus.

3) Produktai. Atsirenkami produktai, kuriuos valgant lėtai mažėja svoris. Atsisakiau miltinių produktų ir labai sumažinau gyvulinių riebalų naudojimą.

Rezultatai:

1) Užmiršau, kas yra nuolatinis šokinėjimas nuo dietos prie dietos.

2) Numečiau 18 kg (dabar KMI – 21) ir gyvenu be baimės ir įtampos, kad kilogramai sugrįš.

3) Miegu! Labai pagerėjo miego kokybė.

4) Turiu energijos fizinei veiklai.

5) Turiu normalų kraujo spaudimą, anksčiau buvo žemas.

6) Cholesterolis 4,3 anksčiau buvo 6,7.

Sąrašą pagalvojus galėčiau tęsti, bet ne vien skaičiuose esmė. Jaučiuosi taip, kaip noriu jaustis, atrodau taip, kaip noriu atrodyti.

Kaip sakoma, vienas iš darbų, kuriuos žmogus turi padaryti per gyvenimą - pasodinti medį. Sudariusi mitybos programą ir ja pasidalinusi su visais, jaučiuosi tą medį pasodinusi. Na, o tą mano „medį“ rasite adresu: lieknas.com.

Saulėto pavasario visiems!
Donata

*****

Tai konkurso „Ką padarei, kad gyventum sveikiau?“ dalyvio rašinys. Dalyvauk konkurse ir TU! Laimėk rinkinį „ARVI KALAKUTAI“ produkcijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)