Šios srities depiliacija vertinama įvairiai – kiekviena moteris turi savo nuomonę.

Tai priklauso ir nuo finansinių galimybių – kur esate pasiryžusios ją atlikti, kiek skausminga bus procedūra.

Plaukelių pašalinimas gali būti atliktas įvairiai, tereikiam išsirinkti jums priimtiniausią būdą:

*Skutant
*Naudojant depiliacinius kremus
*Depiliuojant vašku
*Braziliška depiliacija
*Naikinant plaukelius elektra ar lazeriu

Skutimas. Naudodamos elektinį ar paprastą skustuvą paprasčiausiai nuskuskite plaukelius apie bikini liniją.

Privalumai – tai nesudėtinga, pigu, jūs šią procedūrą galite daryti bet kada ir bet kur.

Trūkumai – reikia labai dažnai skusti, jei ilgesnį laiką neskusite, plaukeliai išaugs šiurkštesni ir tvirtesni. Kai kurios moterys tvirtina, kad tokiu būdu sunkiau išgauti lygios, glotnios odos efektą.

Patarimai. Skusdamos naudokite plaukų kondicionierių ir lengviau pakelsite plaukelius.

Kremai ir depialiacinės priemonės. Pašalinkite plaukelius užtepdamos ploną kremo sluoksnį ir palaukdamos 5-10 minučių. Kremas suminkština plaukelius ir juos galima lengvai pašalinti.

Privalumai. Kaip ir skutimas, ši procedūra nebrangi ir lengvai atliekama namuose. Be to, nelieka grėsmės įsipjauti.

Trūkumai. Dauguma šių kremų turi nemalonų chemikalų kvapą. Jie taip pat gali dirginti odą. Dažnos alerginės reakcijos, todėl depiliacinius kremus pirmiausia reikėtų išbandyti ant nedidelio odos lopinėlio. Atidžiai skaitykite instrukciją. Saugokitės, kad kremo nepatektų ant lytinių organų. Kai kurių moterų plaukai tokie šiurkštūs, kad net kremai nepadeda išgauti lygios ir švelnios odos efekto.

Šalinimas vašku. Ši procedūra paprastai atliekama salonuose. Atsigulate ant specialaus suolo, galite, jei norite nenusivilkti apatinio trikotažo. Karštas vaškas tepamas ant bikinio linijos, uždedama juostelė ir vėliau staigiu judesiu ji nuplėšiama.

Privalumai. Tai efektyvus ir nesudėtingas plaukelių pašalinimo metodas. Daugelis moterų patenkintos rezultatais – lygia ir švelnia oda.

Trūkumai. Tai gana skausminga. Sudėtinga procedūrą atlikti pačioms. Tai brangiau nei šalinti plaukelius kremais ar skusti. Gali atsirasti rausvų dėmelių.

Braziliška depiliacija

Tai visiškas plaukelių pašalinimas ne tik nuo lytinių organų, bet ir nuo vidinės šlaunų pusės ir sėdmenų.

Privalumai. Po šios depiliacijos jūs jausitės labai seksuali. Malonu jausti lygią, be plaukų odą.

Trūkumai. Tai brangu ir gana skausminga. Ši procedūra gana intymi, todėl turite tam morališkai pasiruošti.

Depiliacija elektra arba lazeriu

Šią procedūrą atlieka profesionalai specialioje klinikoje. Elektroepiliacija – tai nepageidaujamų plaukelių šalinimas elektros impulsu. Naudojant plonas adatėles plauko folikulas paveikiamas elektra ir suardomas.

Reguliariai atliekant elektroepiliaciją, plaukeliai atauga šviesesni, plonesni ir minkštesni, jų skaičius mažėja, ilgainiui jie visai išnyksta. Lazeris veikia panašiai, pašalindamas plaukelius su šaknimis.

Privalumai. Ši procedūra pašalina plaukus visiems laikams.

Trūkumai. Tai gana brangios procedūros. Elektroepiliaciją reikia daug kartų kartoti, kol gaunami norimi rezultatai. Tai tai pat skausminga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)