Žvaigždė vengia skandalų, todėl spauda juos pati padaro iš patrumpintų plaukų galiukų ar stambiau nufotografuotos veido raukšlelės. Tačiau 42 metų aktorė jau užsiaugino storą odą plepalams, daugelį metų užsiima joga, ieško mylimo žmogaus ir gyvenimą skaidrina darbu nuotaikinguose filmuose. Netrukus J. Aniston pamatysime naujausioje romantinėje komedijoje „Suvaidink mano žmoną“, kurioje moteris pasirodo su ilgamečiu savo bičiuliu komiku Adamu Sandleriu ir vaidina jo apsimestinę žmoną, kad tik jis galėtų „pakabinti“ kitą moterį.

Keliaudama po pasaulį ir pristatinėdama naujausią savo darbą bei ilgai lauktus vardinius kvepalus, žvaigždė tiesiog švyti. Ir jos grožio paslaptis telpa kosmetinėje.

„Beveik kasdien naudoju skaistalus, kurie suteikia natūralų žvilgesį ir vizualiai atgaivina veidą. Lūpų blizgesys, mano manymu, tiesiog būtinas kiekvienai moteriai, renkuosi „Chanel“. Taip pat naudoju neryškius akių šešėlius ir, žinoma, blakstienų tušą. Nemėgstu veido pudros, todėl stengiuosi labai prižiūrėti odą“, - „Grazia Daily“ teigė J. Aniston.

Ji sako negalinti iš namų išeiti nepasikvėpinusi: „Anksčiau nuolat maišydavau kvepalus, nes niekuomet nerasdavau „savo kvapo“. Dabar, kai turiu savo vardinius kvepalus „Lolavie“, kvepiančius gėlėmis bei jūra, nebereikia tampytis didžiulio buteliukų bagažo. Tačiau nepagalvokite, kad skęstu kvapuose. Mėgstu kvepalus, bet labai gerai jaučiu saiką“.

Aktorė kosmetinėje taip pat nešiojasi specialų plaukų serumą, nes jos plaukai natūraliai garbanojasi. To ji nemėgsta, todėl nuolat naudoja specialias priemones, kad plaukai būtų tiesūs ir žvilgėtų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)