Yra daugybė mažų gudrybių, kaip padaryti nepaklusnius plaukus glotnesnius ir paklusnesnius. Pavyzdžiui, prieš tepdamos ant plaukų kondicionierių, pastatykite buteliuką į indą su karštu vandeniu, kad jis sušiltų. Pašildytą kondicionierių užtepkite ant plaukų, apsisukite galvą rankšluosčiu ir pabūkite 20 min.

Kai nuplaunate šampūną, kondicionierių ar kaukę, nebūtina palenkti galvos žemyn. Atloškite galvą – tegu vandens srovė formuoja plaukus norima kryptimi. Paskui galima plaukus iššukuoti ir ištepti drėkinančiomis putomis.

Jei džiovinate plaukus džiovintuvu, pabaigoje paspauskite mygtuką „šaltas oras“. Nuo šalto oro plaukai taps glotnesni. Be to, nuo šalto oro plaukai neišsausės. Išskirtiniais atvejais galite naudoti plaukų tiesintuvą. Ištepkite plaukus specialiu kremu, kad blizgėtų, o paskui sruoga po sruogos ištiesinkite.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją