Prancūzė J. Inchauspé išpopuliarėjo socialiniuose tinkluose, kai ėmė dalintis paprastais, bet veiksmingais metodais, kaip pagerinti sveikatą reguliuojant gliukozės kiekį. Jos tikslas – padėti žmonėms jaustis geriau, turėti daugiau energijos ir išvengti ilgalaikių sveikatos problemų, susijusių su gliukozės disbalansu.
„Kai suprantame, kaip mūsų kūnas reaguoja į maistą, galime daryti mažus, bet svarbius pokyčius, kurie leidžia mums jaustis geriau kiekvieną dieną“, – viename interviu sakė knygos autorė. Jos požiūris į mitybą nėra griežtas – ji skatina sąmoningą valgymą, kuris nesukelia streso ar apribojimų, o tiesiog padeda rasti geriausius būdus palaikyti stabilią gliukozės pusiausvyrą.
Autorė remiasi naujausiais moksliniais tyrimais bei savo patirtimi analizuojant gliukozės duomenis, kad padėtų skaitytojams suprasti, kaip kasdieniai įpročiai – mityba, fizinis aktyvumas ir net valgymo eiliškumas – gali turėti didžiulę įtaką mūsų organizmui. Knygoje gausu lengvai įgyvendinamų patarimų, pavyzdžiui, kaip teisingai derinti maisto produktus, kada geriausia valgyti angliavandenius ir kokie įpročiai padeda išvengti staigių cukraus kiekio kraujyje šuolių.
Skaitytojai jau spėjo įvertinti šią knygą. Daugeliui ji padėjo suprasti, kaip maži pokyčiai mityboje gali turėti didelį poveikį savijautai. „Ši knyga pakeitė mano požiūrį į maistą – dabar jaučiuosi energingesnis, geriau miegu ir nebejaučiu nuolatinių alkio priepuolių“, – sakė vienas iš skaitytojų.
„Gliukozės revoliucija“ – tai knyga visiems, norintiems suprasti savo kūną geriau, pagerinti savijautą ir pasiekti ilgalaikių sveikatos rezultatų be kraštutinumų.