Justin Timberlake

Dainininkas pusryčiauja du kartus: pirmiesiems pusryčiams jis renkasi kiaušinienę bei vaflius su linų sėmenimis ir migdolų sviestu. Po rytinės treniruotės jis suvalgo dar vieną kiaušinį ir baltymų kokteilį. „Kadangi daug sportuoju, rūpinuosi mityba“, - patikino jis.

Gwyneth Paltrow

Kaip rašo shape.com, antrojoje aktorės išleistoje knygoje „It‘s All Good“ daug dėmesio skiriama mažai angliavandenių turintiems produktams, maistui be glitimo ir patiekalams, kurių sudėtyje nėra pieno produktų. Tokios mitybos ji ėmėsi po kviestinėje vakarienėje ją ištikusio panikos priepuolio. Ji kreipėsi į specialistą Franką Lipmaną, kad šis patartų pusryčių variantus, kurie atitiktų naująjį aktorės mitybos planą. Nors būtų sunku tiksliai pasakyti, ar būtent tokį maistą ji kiekvieną rytą valgo, vis tik F. Lipmanas jai patarė rinktis daržovių omletus su rūkyta lašiša, sardinėmis, avokadu ir duona be glitimo.
Sotus omletas su pomidorais ir cukinijomis

Khloe Kardashian

Realybės šou žvaigždė leidiniui „People“ teigė rytais valganti košę su 2 proc. riebumo pienu ir puodeliu kavos.
Avižų košė

Carley Rae Jepsen

Ši dainininkė – tikra įpročių vergė: pusryčiams ji visada valgo tą patį – vanilinį jogurtą su javainiais ir vaisiais. Tiesa, jei tik pavyksta, dar suvalgo ir kelis virtus kiaušinius.

Kelly Osbourne

Pastebimai sulieknėjusi garsiojo tėvelio dukra prisipažino, kad jos kovos su nepageidaujamais kilogramais sėkmės paslaptis – ryto maistas. Leidiniui „Shape“ ji pasakojo, kad įprastiniai jos pusryčiai – du kiaušinių baltymai su neriebiu sūriu ir dubenėliu sausų pusryčių, skiestų liesu pienu.

Shaquille’as O'Neal‘as

Telieka įsivaizduoti, kiek kalorijų sudegina buvusi NBA žvaigždė. „Bon Appetit“ jis sakė, kad šiomis dienomis jo pusryčiai – tai kiaušinių baltymų omletas ir šviežiai spaustos apelsinų sultys. Galbūt kam nors tai gali pasirodyti keista, tačiau jis patikino niekada gyvenime negėręs kavos.

Brooke Burke-Charvet

Televizijos laidų vedėja ir tinklaraštininkė 2012 m. rašė apie pusryčius ir dalinosi įsitikinimu, kad jokiais būdais negalima praleisti maisto ryte. Ji pasidalino gardžiai atrodančiu tiršto kokteilio receptu, kuris, kaip ji teigė, suteikia sotumo jausmą, kurio pakanka visai dienai. Tokiam kokteiliui paruošti prireiks kokosų vandens, uogų ir baltymų miltelių. Receptas skelbiamas internetinėje svetainėje ModernMom.com.
Sotus pasukų kokteilis

Julianne Hough

Įžymybė rytais negali atsispirti žaliosioms sultims, mėgsta greipfrutus ir kiaušinių baltymų kiaušinienę su šparagais.
Žaliasis kokteilis

Chrissy Tiegen

Modelis pasakojo kartu su sužadėtiniu Johnu Legendu pusryčiams suvalgantys po du kiaušinius su kalakutiena ir avokadais, o štai kavos jie rytais negeria.

Maria Menounos

Televizijos laidų vedėja ir autorė žurnalui „People“ teigė rytais valganti graikiško jogurto su šilauogėmis.

Brooklyn Decker

Modelis leidiniui „US Weekly“ papasakojo apie savo mitybos ir fizinio aktyvumo derinį. „Pusryčiams paprastai valgau graikiško jogurto su daug uogų ir kiaušinių baltymų omletą“ – sakė ji.

Ashley Tisdale

Kiaušinių baltymų omletas, šviežiai spaustos sultys ir viso grūdo duonos skrebutis – štai tobulieji aktorės ir dainininkės pusryčiai.
Purus omletas su špinatais

Shenae Grimes

Televizijos aktorė papasakojo, kad tobulas jos pusryčių derinys – kava, sultys ir omletas arba kiaušinienė su kumpiu.

Stacy Keibler

Aktorė ir modelis leidiniui „People“ pasakojo dažniausiai pusryčiaujanti tirštu kokteiliu iš organiškų vaisių ir daržovių.
Sotus ir sveikas žaliasis kokteilis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)