Koketuokite akimis

Kibirkščiuojantis žvilgsnis iš po nuleistų blakstienų priešingos lyties atstovų akyse pavers jus geidžiama ir žavia moterimi. Ypač jeigu jūsų žvilgsniui būdingas jaudinantis seksualumas. Jeigu norite savo grožį dar labiau išryškinti, pasidarykite įspūdingą makiažą!

Padažykite savo vokus nuo akies kampučio iki blakstienų išlinkio šviesiais tonais, viršutines blakstienas patepkite juodu tušu, o apatines paryškinkite šešėliais. Antakius iššukuokite specialiu šepetėliu. Lūpas padažykite lūpdažiu, o paskui ant pagrindinio jo tono uždėkite nestorą blizgio sluoksnį. Jūs atrodote tiesiog pritrenkiančiai!

Išryškinkite liekną taliją

Lieknas liemuo – vienas pagrindinių moteriško patrauklumo atributų. Būtent jis sukuria prabangų ir patrauklų Х formos siluetą, kuriuo žavisi dauguma stipriosios lyties atstovų. Ar žinote, kad optimalus talijos ir klubų santykis yra 0,7? Priartėti prie idealių kūno formų jums padės paprasčiausias sportas.

Paprašykite trenerio sudaryti jums priekinių ir šoninių pilvo raumenų bei apatinių nugaros raumenų pratimų sąrašą. Taip pat ne mažiau kaip pusvalandį per dieną sukite lanką. Jeigu stengsitės savęs negailėdama, rezultatų ilgai laukti nereikės.

Gražiai judėkite

Žinokite, kad ne vien podiumas ir raudonas kilimas reikalauja gražios eisenos. Gebėjimas gražiai judėti traukia aplinkinių žvilgsnius ir tiesiog užburia. Daugumai stipriosios lyties atstovų patinka, kai moterys eidamos klubais šiek tiek siūbuoja į šonus.

Pėdas statykite ant įsivaizduojamos priešais jus esančios linijos, o viršutinės kūno dalies nejudinkite. Nepaisant visų pastangų, moters judesiai turi būti maksimaliai laisvi ir natūralūs.

Apsiginkluokite Holivudo verta šypsena

Balti ir tiesūs dantys, primenantys perlus – daugelio moterų svajonė. Ne visada paprasta tai pasiekti, o kartais tam netgi reikia ortodonto pagalbos. Vis dėlto, jeigu gamta jus apdovanojo gražiais tiesiais dantimis, išsaugoti jų natūralų baltumą – jūsų tiesioginė pareiga.

Juo labiau, kad šiuolaikinė stomatologija sukūrė tam visas reikiamas sąlygas. Mažiausiai kartą per metus apsilankykite pas stomatologą, atlikite profesionalų dantų valymą, išbandykite balinimo procedūras ir kasdien kelis kartus kruopščiai išsivalykite dantis.

Plaukai turi būti švelnūs ir žvilgantys

Sveiki ir blizgantys plaukai – natūralus moters papuošalas ir vienas svarbiausių ginklų, kovojant dėl vyrų dėmesio. Kad jūsų plaukai visada atrodytų puikiai, mažiausiai kartą per metus palepinkite juos vitaminų ir mineralų kompleksu, jų priežiūrai rinkitės profesionalias priemones.

Kelias dienas per mėnesį atsisakykite jų tiesinimo ar sukimo, pasakykite griežtą „ne“ plaukų putoms ir lakui, o kad plaukai ne tik pailsėtų, bet ir atsigautų, tomis dienomis tepkite juos specialiu aliejumi, išbandykite įvairias kaukes.

Būkite stilinga

Stilinga ir madinga apranga, neslepianti moteriškumo ir seksualumo – dar vienas koziris dailiosios lyties rankose. „Unisex“ stiliaus drabužiai, džinsai, tamprės, plačios kelnės, dukslūs megztiniai ir laisvos tunikos moteriai žavesio tikrai nepridės. Įkvėpimo paieškokite madingų garsenybių aprangoje.

Niekada neprašausite, jeigu rinksitės anglišką aprangos stilių ir rafinuotus aksesuarus. Stiliaus ikona, kuria verta sekti, yra žavioji Kate Middleton. Juk ne veltui ji tapo princese.

Naudokite kvepalus

Kepalai dar vadinami oficialiai įteisintu meilės preliudijos instrumentu. Rinkitės kvepalus atsižvelgdama į savo siekius. Nesvarbu, norite pavergti patinkantį vyrą, sukelti draugo simpatiją ar užmegzti nekaltą malonų flirtą – kerintys aromatai gali viską, nes parfumerija veikia mūsų pasąmonę.

Atsikratykite auskarų ne ausyse

Susižavėjimas vadinamuoju „pirsingu“ (angl. piercing) nėra toks jau nekaltas užsiėmimas, kaip buvo manoma anksčiau. Bėgant laikui oda keičiasi, praranda lygumą ir elastingumą. Įvairiose kūno vietose įverti pigūs auskarai tik atkreipia dėmesį į odos trūkumus, tačiau grožio nesuteikia. O vyrams tokie „aksesuarai“ kelia vienintelį troškimą – kuo greičiau juos išverti.

Tegul grožio diena taps tradicija

Tegul ši diena taps jūsų tikrojo patrauklumo suklestėjimo diena. Leiskite sau vieną dieną pailsėti nuo rutinos ir šurmulio. Užsidarykite vonioje ir pasimėgaukite vandens šiluma ir muilo putomis, palepinkite savo veidą, kūną, plaukus ir nagus naudingomis grožio priemonėmis. Tegul visas pasaulis palaukia!

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)