Ši dieta vadinama ir valančiąja, nes padeda iš organizmo pašalinti toksinus. Atsikračius toksinų, atsigauna imuninė sistema, ir tampame atsparesni ligoms. Dar ši dieta vadinama „Beyonce dieta“, nes būtent ji padėjo seksualiajai dainininkei numesti 38 kilogramus, priaugtus nėštumo metu.

Jums prireiks:

8 puodelių vandens
6 citrinų sulčių
½ puodelio medaus
kelių ledo kubelių
10 mėtos lapelių

Vandenį užkaiskite, bet neleiskite jam užvirti, jis turi būti ne karštesnis nei 60 laipsnių. Sudėkite visus likusius komponentus ir palikite kelioms valandoms šaldytuve, kad prisitrauktų. Skystį perkoškite – štai ir turite stebuklingąjį gėrimą. Kaskart gerdamos į stiklinę įsimeskite ledo kubelį, kad organizmas išnaudotų daugiau energijos šildydamas gėrimą.

Stiklinę šio limonado išgerkite prieš pusryčius. Pusryčiams valgykite vaisių salotų. 11 val. išgerkite antrą stiklinę šio gėrimo, o užkandžiui suvalgykite kelis kepintus migdolo riešutus.
Pietums suvalgykite salotų iš virto kiaušinio ir salotų lapų, užpiltų alyvuogių aliejumi ir obuolių actu (pastarasis taip pat tirpdo riebalų ląsteles).

Trečią stiklinę išgerkite 16 val. Suvalgykite mėgstamą vaisių.
Vakarienei galima suvalgyti ant grotelių keptos žuvies ar vištienos ir mėgstamų sezoninių daržovių salotų. Paskutinę limonado porciją išgerkite dvi valandos prieš miegą.

Jei nesiekiate numesti svorio, o tik norite atsikratyti šlakų, visą kiekį turite išgerti per dieną. Šią terapiją taikykite bent penkias dienas ir pasistenkite vengti nesveiko maisto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)