Prislėgta 58 metų moteris ryžosi kardinaliems išvaizdos pokyčiams, po kurių pastebimai atjaunėjusi ieško naujo gyvenimo draugo. Ekstremalius Audronės pokyčius žiūrovai kviečiami stebėti jau šį ketvirtadienį per LNK.

„Šeima man buvo svarbiausia. Su vyru draugavau nuo šešiolikos, tai buvo pirmoji ir vienintelė mano meilė. Tačiau mums švenčiant 25-ąsias vestuvių metines vyras pareiškė, kad nori pailsėti nuo manęs ir išėjo. Iš pradžių negalėjau patikėti tuo, kas įvyko. Tik vėliau ėmiau svarstyti, kodėl taip atsitiko. Supratau, kad pernelyg apsileidau, per mažai dėmesio skyriau sau pačiai, tapau nepatrauklia moterimi”, - skaudžiais išgyvenimais dalinasi projekto dalyvė Audronė.

Po dramatiškų skyrybų gyvenimu nusivylusi moteris ryžosi keistis ir nusprendė dalyvauti projekte „Misija - grožis”. Labiausiai Audronę slėgė jos iškritę ir sugedę dantys. Odontologų komanda energingai moteriai turėjo kone iš naujo sukurti naują šypseną. Jai buvo sudėti dantų implantai bei išgydyti likusieji išgedę dantys. Kad labiau atsivertų jos akys ir atrodytų jaunatviškesnė, chirurgai per plastinę operaciją pakėlė Audronės antakių kampus ir akių vokus. Dar jaunatviškesnė moteris tapo po riebalų persodinimo į skruostus bei botulino toksino ir hialurono rūgšties injekcijų.

„Moteris dėl trūkstamų krūminių dantų negalėjo normaliai kramtyti ir plačiai šypsotis. Krūminių dantų vietose žiojėjo tuščios skylės, į kurių vietas reikėjo sustatyti dantų implantus. Audronė neturėjo nei vieno sveiko danties, tad odontologams teko įdėti daug pastangų”, - pasakoja „Vilniaus implantologijos centro” vadovas Algirdas Puišys.

Po kardinalių išvaizdos pokyčių Audronės draugės teigia, kad ji atrodo atjaunėjusi penkiolika metų. „Visai kitas žmogus jaučiuosi. Pagaliau atsitiesiau po tų nelemtų skyrybų ir galiu drąsiai pasakyti, kad ieškau naujo širdies draugo. Mane net pakvietė į pažinčių laidą. Svarbu, kad naujasis gyvenimo partneris būtų inteligentiškas ir tikras džentelmenas. Noriu tokio vyro, su kuriuo galėčiau nueiti į teatrą, kuris mane gerbtų ir su kuriuo būtų tiesiog gera”, - atviravo pasikeitusi Audronė.

Audronės pokyčiai - jau šį ketvirtadienį 20:30 val. per LNK televizijos laidą „Misija – grožis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją