Tačiau jeigu norite sumažinti suvartojamo kofeino kiekį (ar tik nesijaučiate nuo jo šiek tiek priklausomi?), kiek labiau holistinį trečios popiet apimančio snūduriavimo įveikimo būdą siūlo purewow.com.

Ką turėtumėte daryti

Padarykite sau ausų masažą. Taip, skamba kiek neįprastai, tačiau tai labai sena praktika (kelių šimtmečių senumo) tradicinėje Kinų medicinoje. Tad kai kitą kartą po pietų imsite snūduriuoti, nykščiu ir rodomuoju pirštu švelniai patrinkite viršutinę savo ausų dalį. Tada slinkite lėtai lezgeliu žemyn, jeigu reikia, pakartokite viską iš naujo.

Kodėl tai veiksminga

Kaip teigia Rytų medicinos žinovai, tai paskatina energijos tekėjimą jūsų meridianais (tai savotiški energijos kanalai, besidriekiantys per visą jūsų kūną).

Kaip teigia Vakarų medicinos žinovai, tai stimuliuoja refleksinius centrus smegenyse, nes ausyse gausu nervinių galūnėlių.

Kaip mes sakome: kodėl gi ne? Bent jau jausmas išties malonus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)