Jaunas veidas studijos vadovė ir vienintelė Lietuvoje sertifikuota veido mankštų trenerė Viktorija Baltramiejūnienė projekto pradžioje iš grupės pokyčių veide norinčių moterų išsirinko vieną dalyvę, su kurią dirbo 30 dienų (nuotolinėje programoje ir asmeniškai). Su dalyve iškelti tikslai buvo mimikos raukšlių mažinimas ir veido tonusas.

Probleminės vietos buvo: kaktos zona, spazmuota zona tarp antakių, nosies lūpų spazmai, bendras veido raumenų tonuso sumažėjimas.

Rezultatai atsispindi nuotraukose. V. Baltramiejūnienė išsamiai aptarė kiekvienos veido zonos pokyčius:

1. Zona tarp antakių buvo spazmuota iš abiejų pusių. Du vertikalūs spazmai (vertikali raukšlė), skirtingo ilgio ir gylio. Po projekto vienas spazmas dingo (liko nedidelė šviesesnės odos žymė), kitas spazmas žymiai sutrumpėjo ir tapo minkštesnis bei ne toks gilus.

2. Abiejų akių viršutiniai vokai labai gerai pakilo, sutvirtėjo. Dėl lengvos asimetrijos veide, viena akis pilnai atsivėrė, kita akis pakilo mažiau, apie tai liudija atsiradusi raukšlė, kuri anksčiau tiesiog gulėjo ant akies.

3. Smulkios mimikos raukšlės po akimis dingo, didesnės raukšlės sumažėjo.

4. Burnos zona yra labai aktyvi, spazmuota, lengvai asimetriška. Mimika tapo trumpesnė ir minkštesnė bei mažiau įdubusi.

5. Mimikos raukšlė yra didelio spazmo rezultatas. Pilnai panaikinti mimiką šioje srityje per 30 dienų nepavyko ir nepavyks, tačiau įdubęs ir kietas spazmas suminkštėjo, pakeitė spalvą, iškilo.

Išvados: veido tonusas ir veido spalva pasikeitę akivaizdžiai. Veido ir kaklo raumenynas yra labiau subalansuotas, nes labiau įdubusios vietos (po skruostais) nebėra spazmuotos ir vizualiai veidas yra apvalesnis bei smakras labiau simetriškas, akys atsivėrusios, burna ir kakta mažiau spazmuota, o visas veidas yra jaunesnis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)