Po kelionių po Indiją Eglė ir Darius Kauneckai įkūrė „Ajurvedos” centrą „Shanti”. Jaunos šeimos gyvenimo tikslu tapo sveiko gyvenimo būdo propagavimas, laikymasis „Ajurvedos” mokslo principų bei jų skleidimas ir mokymas Lietuvoje.

Svarbiausia „Ajurvedos“ sveikatos stiprinimo priemonė yra organizmo valymo procedūra „Pančakarma“, kuri susideda iš 5 dalių: „Abjangos“ (keturių rankų masažo su vaistažolių aliejais), „Širodaros“ (aliejaus pylimo ant kaktos į „trečią akį“), „Nasjos“ (kvėpavimo takų ir organų išvalymas), „Svedanos“ (gydomosios vaistažolių pirties) ir „Snechanos“ (lydyto sviesto gėrimo).

Pasak „Ajurvedos“ centro vadovės E. Kauneckienės, „Ajurvedos“ terapijos nuo įprastų masažų esą skiriasi tuo, jog apima ne tik fizinį žmogaus kūną, bet ir protą, bei sielą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją