Purewow.com rašo, jog nustojus plauti galvą nutiktų 9 dalykai:

1. Plaukai veikiausiai mažiau riebaluotųsi. Na, pirmas dvi savaites gali būti kiek sunku, bet galiausiai plaukai nebegamintų tiek daug riebalų (kurie gaminami kompensuoti nuo šampūno atsiradusį sausumą), imtų labiau blizgėti.

2. Tačiau kvapas gali būti nekoks. Plaukai prisigertų įvairiausių kvapų iš aplinkinio pasaulio. Kad nevaikščiotumėte visiškai prasmirdę, reguliariai praskalaukite plaukus vandeniu, o kartą per savaitę – soda su obuolių actu.

3. Plaukų galiukai mažiau šakosis. Mažiau plaunant mažiau dirginamas epidermis. Taigi jums spręsti.

4. Plaukai bus storesni, puresni. Dalis šampūnų išplauna iš plaukų natūralius aliejus, iš jų plaukai prisigeria cheminių drėkiklių, kurie laikui bėgant suplonina plaukus.

5. Nebent jūsų plaukai ploni. Deja, natūralūs aliejai + ploni plaukai = sulipę plaukai. Galite kasdien neplauti galvos šampūnu, bet teks dažniau perplauti plaukus, kad padoriai atrodytumėte.

6. Dažytų plaukų spalva ilgiau laikysis, nes plaunant šampūnu greičiau nusiplauna spalva.

7. Bus lengviau susipinti. Labai sausi plaukai slysta tarp pirštų. Tarkime, kad riebalai ir nešvarumai – natūrali gyvenimo pomada.

8. Ryte atsiras daugiau laiko. Nebereikės plauti galvos – nebereikės džiovinti plaukų.

9. Tačiau galite jaustis keistai, liūdnai. Juk po ilgos dienos taip gera jausti per galvą bėgantį karštą vandenį. Juk ne šiaip sau išstovime po dušu 20 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)