Odos atspalvį išlyginančios priemonės

Jokiais būdais nerekomenduojama brandžiai odai naudoti birią pudrą, nes ji pabrėžia smulkias ir iš pirmo žvilgsnio nepastebimas mimikos raukšles, o štai kreminės konsistencijos variantas kaip tik tiks kuo puikiausiai. Šia taisykle vadovautis rekomenduojama renkantis veido atspalvį sulyginančią priemonę, skaistalus ir netgi akių vokų šešėlius.

Neįkyrus antakių makiažas

Ryškūs griežtos formos antakiai sendina ir atrodo senamadiškai, todėl rinktis derėtų makiažo priemones, kurių atspalvis panašus į natūralią jūsų plaukų spalvą. Be to, antakių pieštuką geriau keisti specialiais jiems skirtais šešėliais.

Ruda makiažo spalva

Dar vienas puikus būdas sugrąžinti jaunystę – keisti juodos spalvos makiažo priemones rudomis. Juoda spalva – ganėtinai ryški ir agresyvi, todėl gali dėmesį sutelkti į jūsų odos trūkumus.

Šilti makiažo atspalviai

Brandžiai odai labai tinkami šilti ir auksu tviskantys atspalviai, pavyzdžiui, karamelė, persikas ir t. t., o šalti atspalviai kaip tik atrodo pernelyg agresyvūs.

Švytėjimo suteikianti priemonė

Drėgmės nepraradusi oda atrodo gaivesnė ir jaunesnė. Tokį įspūdį sukurti padės švytėjimo suteikianti priemonė, kurios galima dėti ant nosies ir skruostikaulių arba sumaišyti nedidelį jos kiekį su veido spalvą sulyginančia priemone ir paskirstyti ant viso veido.

Matiniai atspalviai

Visų pirma ši taisyklė taikytina šešėliams, tačiau blizgesio vengti rekomenduojama ir renkantis lūpdažį. Svarbiausia įsitikinti, kad pasirinktoje makiažo priemonėje nėra žėrinčių dalelių.

Drėkinančios plaukų kaukės ir aliejai

Bendras įspūdis labai priklauso nuo to, kaip atrodo jūsų plaukai. Rūpinkitės jais ir kuo dažniau namuose arba grožio salonuose darykite kaukes.

Kruopščiai nudažytos šaknys

Ataugusios plaukų šaknys atrodo negražiai ir netvarkingai, todėl jokiais būdais negalima daryti šios klaidos.

Rūpinkitės savimi bet kuriame amžiuje ir būkite gražios visada.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)