Purewow.com pateikia patarimus, kaip nesunkiai palaikyti reprezentacinę rankų išvaizdą.

Reguliariai šveiskite

Visų pirma ir visų svarbiausia – atsikratyti nušerpetojusios odos. Tai lengviausia padaryti su paprasčiausia priemone – rankų šveitikliu. Arba galima ją pasigaminti namuose iš natūralaus medaus ir cukraus. Porą kartų per savaitę ištepkite šia priemone rankas. Nustebsite, kaip ilgainiui pagražės jūsų rankos.

Visada nešiokitės odelių minkštiklį

Kosmetinėje kartu su ištikimuoju maskuojamuoju pieštuku nešiokitės ir priemonę, skirtą suminkštinti nagų odeles. Patogiausia įsigyti ją pieštuko pavidalo. Šioje priemonėje daug aliejų, kurie nuramina atsilupusias, nušerpetojusias odeles.

Kaskart nusiplovusios rankas naudokite drėkinąmąjį kremą

Nuo karšto vandens ir muilo rankos sausėja, oda šerpetoja ir skeldėja. Kaskart nusiplovusios rankas nepatingėkite pasitepti jų drėkinančiu kremu ar losjonu. Laikykite vieną kremo tūbelę prie kriauklės, kad ji būtų kaip priminimas. O kitą nešiokitės rankinėje.

Nagus kirpkite trumpai

Ilgi, migdolo formos nagai galbūt atrodo prašmatniai, tačiau tokie nagai neleidžia nuobodžiauti, nes nuolat reikia iš po jų krapštyti nešvarumus. Leiskite sau pailsėti – nusikirpkite nagus trumpai ir nebereikės jų kaskart krapštinėti.

Sutvarkykite nusilupusį laką

Netikėta, bet labai naudinga gudrybė: vos tik pastebėjusios nusilupusį laką, čiupkite nagų valiklį...bet nepulkite valyti ir perlakuoti visų nagų. Pamirkykite vatos diską į valiklį ir tada švelniai braukite vata nuo nago pagrindo iki galiuko.

Valiklis ištirpins laką, paskirstys spalvą ir uždengs nusilupusią vietą – taip išbūsite darbe. O grįžusios namo galėsite nagus susitvarkyti tinkamai.

Jei abejojate, naudokite bespalvį nagų laką

Neturite laiko nusilakuoti nagų spalvotu laku? Niekada nenuvertinkite paprasto bespalvio nagų lako privalumų. Jei skubate, perbraukite nagus bespalviu dengiamuoju sluoksniu, kad jie sveikai blizgėtų.

Rinkitės tokį lako pagrindą ar dengiamąjį laką, kuris dar ir stiprina nagus, neleidžia jiems lūžinėti.

Atidenkite riešus

Na, tai nėra rankų priežiūros priemonė, tačiau patikėkite – atidengus dailius liaunus riešus, ranka akimirksniu stebuklingai pagražėja. Kiek paraitokite rankoves, užsisekite skoningą apyrankę – rankos atrodys ilgesnės, moteriškesnės. Patikėkite, tai veikia panašiai, kaip atidengtos kulkšnys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)