17
Kitas

1. Spanguolės

Mokslininkai jau daugelį metų bando įspėti ilgaamžiškumo paslaptį. Buvo netgi tyrinėjami Okinawos, Japonijos krašto gyventojai, kurie garsėja gera sveikata ir ilga gyvenimo trukme. Į tyrinėjimus buvo įtraukti ir San Blas salų gyventojai, kurie labai retai serga širdžių ligomis. Septintosios dienos adventistai taip pat patraukė tyrinėtojų dėmesį, kadangi jie gyvena septyneriais metais ilgiau nei jų kaimynai. Ką bendro su gyvenimo trukme turi maistas? Tiesą sakant, labai daug bendro.
Vienos iš dažniausių mirties priežasčių yra lėtinės ligos, tokios kaip širdies sutrikimai, vėžys, cukrinis diabetas. Šių ligų pavojų galite sumažinti atsižvelgdami į tai, ką valgote.

Kad galėtumėte švęsti daugiau gimtadienių, pateikiame mokslininkų ištyrinėtus produktus, kuriuos reikėtų įtraukti į Jūsų maisto asortimentą.

17
Kitas

1. Spanguolės

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)