„Dėl nutukimo bijojau kreiptis pas gydytoją, nes gėdijausi išsirengti. Tačiau dar baisiau, kad negalėdavau savo kūno parodyti vyrui - žmogui, su kuriuo susilaukėme vaikų ir esame labai artimi. Mano nutukimas mane pradėjo erzinti, pavyzdžiui, drabužių parduotuvėse ir turguje neberasdavau nei vieno sau tinkamo apdaro, į kurį įtilpčiau. Supykau ant savęs, todėl pasiryžau kardinaliems pokyčiams. Man pavyko atsikratyti 43 kilogramų, tačiau tada iškilo kita problema - aplink pilvą nukaro išssitampiusios odos „prijuostė” ir aš atrodžiau kaip šarpėjus, - skaudžiais išgyvenimais dalijasi projekto „Misija - grožis” dalyvė Violeta.

Pasak moters, dar visai neseniai ji jautėsi kaip mėsos kalnas, o po staigaus svorio netekimo susikaupęs odos perteklius priminė susiraukšlėjusio šuniuko odą. Plastikos chirurgai Violetai atliko rekonstrukcines operacijas, kurių metu buvo pašalinti net keturi kilogramai elastingumą praradusios odos nuo moters pilvo ir žastų. Jai taip pat buvo pakelta nusileidusi krūtinė, pakelti nukritę akių vokai ir nusiurbti riebalai.

„Aš kelerius metus praverkiau dėl savo kompleksų, bet dabar drąsiai galiu pasakyti: esu vėl jauna ir graži. Visa net drebu iš susijaudinimo. Sužydėjau! Man tikrai nebe keturiasdešimt metų. Su vyru juokaujam, kad jis dovanų gavo naują žmoną, o vaikai - naują mamą. Draugai išpūtė akis ir negalėjo patikėti, kad tai aš. Dabar vėl turiu liemenį, visai kaip paauglystėje”, - atvirauja naują gyvenimo etapą pradėjusi Violeta.

Pasak klinikos „Grožio chirurgija” gydytojo chirurgo Vyginto Kaikario, jį ir kitus komisijos narius sužavėjo Violetos žemaitiškas užsispyrimas, todėl dėl jos dalyvavimo projekte nebuvo abejonių. „Didžiausią diskomfortą po staigaus svorio kritimo Violetai sukėlė susiraukšlėjusi perteklinė pilvo oda. Greitai svorį metantys žmonės tirpsta kaip žvakės - kilogramai tirpsta, tačiau oda nespėja susitraukti. Violeta chirurgams buvo sunkus uždavinys, tačiau ji pasiėmė iš šio projekto viską, ką buvo įmanoma pasiimti. Ji sako, kad tapo laimingesnė, su kuo ją ir sveikinam”, - pasakoja V. Kaikaris.

Kviečiame kardinalius Violetos pokyčius stebėti šį ketvirtadienį laidoje „Misija - grožis” per LNK televiziją 20.30 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)