Tenka pripažinti, net ir tiems, kurių gyvenimo būdas iš tikrųjų gali pelnytai būti vadinamas aktyviu, o valgymo įpročiai – sveikais, atsikratyti pilvo riebaliukų neretai būna neįtikėtinai sudėtinga.

Vis dėlto patartina neprarasti vilties: susipažinkite su senovinė kinų masažo technika, galimai tapsiančia atsakymu į šį opų klausimą, rašo brightside.me. Šiam itin veiksmingam masažui atlikti jums prireiks vos 2 minučių per dieną. Ši technika veikia organizmo vidų, išvalo ir detoksikuoja šią kūno dalį ir ištirpdo riebalus.

Vis dėlto svarbu suvokti, kad vien tik taikant šią techniką tikėtis itin gerų rezultatų būtų klaidinga. Šis masažas gali iš tikrųjų daryti stebuklus tais atvejais, kai reguliariai mankštinamasi, tačiau niekaip nesusidorojama su pilvo riebalais.

Įspėjimas

Ši technika nėra tinkama:

jei tik ką pavalgėte sunkaus maisto;
jei vargina šlapimo pūslės, inkstų ar tulžies pūslės akmenligė;
jei vargina padidėjęs kraujospūdis;
jei esate nėščia;
jei jums diagnozuota išvarža;
jei vargina skrandžio ar žarnyno opaligė;
jei jums diagnozuotas gimdos, šlapimo pūslės, kiaušidžių ar kiaušintakių uždegimas.

Instrukcijos

Rekomenduojama šią techniką atlikti du kartus per dieną: prieš pusryčius ir prieš einant miegoti.

Atsigulkite ant nugaros, ant plokščio ir tvirto paviršiaus.

Aktyviai trinkite delnus vieną į kitą, kol įkais.

Dėkite vieną iš delnų ant pilvo.

Pradėkite lėtai trinti pilvą švelniai spausdami jį. Trinkite pagal laikrodžio rodyklę, lyg ranka ant pilvo pieštumėte mažus apskritimus, laipsniškai vis didindami apskritimus. Kiekvieną apskritimą nupiešti jums prireiks 1-2 sek.

Dėmesį telkite į karštį, plūstantį į jūsų pilvo sritį.

Tęskite masažą dvi minutes, per kurias turėtumėte nupiešti apie 40-50 apskritimų. Svarbu, kad pilvas viso masažo metu būtų šiltas.

Tirpstantys pilvo riebalai – ne vienintelis šios technikos privalumas. Tokia procedūra gerina virškinimą, spartina medžiagų apykaitą, aktyvina kraujotaką pilvo srityje ir stimuliuoja vidaus organus, o svarbiausia, kad galėsite šį masažą atlikti nė neišlipę iš lovos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)