1. Pagalvėlė krūtinei

Daug moterų mėgsta miegoti ant pilvo, bet jaučia diskomfortą, nes krūtinė remiasi į čiužinį. Moterims buvo sukurta pagalvėlė su tarpu, pritaikyta moteriškiems kūno išlinkimams.

2. Baltąjį triukšmą generuojantis įrenginys

Nemažai žmonių negali užmigti dėl pašalinių garsų, o kai užmiega, gali pabusti nuo bet kokio garso. Baltąjį triukšmą generuojantys prietaisai skirti tokiems atvejams. Prietaisas sugeria pašalinius garsus ir sukuria baltąjį triukšmą, kuris padeda greitai ir giliai įmigti. Šis prietaisas nuslopins namiškių triukšmą, knarkimą, technikos prietaisų garsus.

3. Lova kokonas

Didelė šiuolaikinio dizaino lova su apklotu, užtraukiamu užtrauktuku – akimirksniu jaukiai įsitaisysite.

4. Miego kaukė

Toli gražu ne visi žmonės gali naktimis miegoti. Kai kurie dėl darbo eina miegoti ryte arba miega dieną mašinoje, lėktuve. Kad miegas būtų daugiau mažiau komfortiškas, užsidėkite ant akių miego kaukę. Ji pasiūta iš minkštos, tankios medžiagos.

5. Šviesos diodų prietaisas

Plona šviesos diodų juosta tvirtinama po lova. Ji įsijungia, kai kojos pastatomos ant žemės. Ši juosta – puikus išradimas vaikui ar suaugusiam žmogui, kuris dėl kažkokių priežasčių naktimis dažnai pabunda.

6. Išmanioji lemputė

Su programėle išmaniajame telefone ne tik galėsite įjungti ir išjungti šviesą, bet ir reguliuoti ryškumą, netgi sutaupyti elektros energijos.

7. Pagalvė su kišene

Pagalvė su didele kišene galvai iš tamsaus, tankaus audinio, kuri saugo akis nuo ryškios šviesos.

8. Masažuojamoji pagalvėlė

Pagalvėlė su keliais judančiais suktukais padės atsipalaiduoti. Šis aksesuaras veiksmingai atpalaiduoja kaklo ir pečių zonos įtampą, malšina skausmus.

9. Miego analizatorius

Prietaisas „Nox Music Smart Sleep Light“ stebi fiziologinius procesus miego metu, gerina miegą. Šis prietaisas sinchronizuojasi su mobiliąja programėle ir vykdo nuolatinę stebėseną. Lempa ne tik švelniai šviečia, bet ir leidžia raminamuosius garsus, kurie skatina greitai užmigti. Prietaisas turi ir žadintuvą, kuris analizuoja miego fazes ir parenka optimalų laiką komfortiškam pabudimui.

10. Žadintuvas su šviesa

Toks žadintuvas nustatytu laiku ima skambėti ir užpildo kambarį natūralia šviesa, kuri palaipsniui stiprėja.

11. Analizuojanti juosta

Plona juosta naktį analizuoja jūsų fiziologinius duomenis miegant: pulsą, kvėpavimą, širdies plakimą, kiek kartų apsiverčiate ir pan. Juosta pateikia duomenis ir rekomendacijas, kaip pagerinti miego kokybę.

12. Prietaisas patogumui

Nedidelis rutulio formos prietaisas įvertina jūsų miegamojo drėgmę, triukšmą, temperatūrą, švarą, apšvietimo lygį. Išanalizavęs šiuos duomenis, prietaisas pateiks rekomendacijų, kurių paisydami, geriau miegosite. Prietaise yra ir žadintuvas ir muzikos klausymosi įrenginys.

13. Atsipalaiduoti padedantis lankelis

Nemiga – dažna šiuolaikinės visuomenės problema. Kartais žmonės neužmiega ne po kelias minutes, o po kelias valandas. Specialus ant kaktos užsidedamas ir už ausų užkišamas lankelis stimuliuoja smegenų dalis, kurios atsakingos už nusiraminimą, efektyviai malšina stresą. Prietaise įmontuoti davikliai matuoja smegenų aktyvumą. Prietaisas gali groti meditacinę muziką, kuri padės dar giliau atsipalaiduoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)