Tačiau pripažinkime tiesą. Žmonės astrologijos prognozes skaito, norėdami pasijusti ypatingais, unikaliais ir nepaprastais. Retai kada atskleidžiamos negatyvios Zodiako ženklų pusės. Tačiau pažvelkime į tamsiąją žvaigždžių nulemto likimo pusę.

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 20 d.)

Jei nesiseka, Avinas mėgsta kelti nepagrįstas emocingas audras. Tai sukuria įspūdį, jog Avinas yra dominuojanti asmenybė, nes išsiliejęs pykis pasireiškia garsiai ir arogantiškai, tačiau realybėje, tai tik trumpalaikis įniršis. Dažniausiai jam numalšinti tereikia karštos merginos, šilto pieno ir popietės miego.

Įdomu tai, jog Hitlerio Zodiako ženklas buvo Avinas. Ir tai visai netikėtai gali būti paaiškinama. Anglų kalboje Avinas – Aries. Šio žodžio daugiskaita – Arians. Primename, jog nacizme arijais vadinta išrinktoji rasė, su kuria tapatinosi germanai. Sutapimas?

Įžymus Avinas: Adolf Hitler

Jautis (balandžio 21 d. – gegužės 21 d.)

Metroseksualas. Materialistas. Parsidavėlis už pinigus. Jautį galima rasti bet kuriuo dienos metu, stovintį prieš veidrodį, bandantį rasti savyje trūkumų. Tuomet jie visomis įmanomomis priemonėmis tuos trūkumus bando paslėpti. Pasijutęs tobulu, Jautis keliauja į naktinį klubą, kur nusipirkęs vaisinį gėrimą, aptarinėja prastą kitų žmonių apsirengimą.

Jautis – ypatingai nuobodus žmogus.

Įžymus Jautis: Bono

Dvyniai (gegužės 22 d. – birželio 21 d.)

Dvyniai turi dvigubą asmenybę. Viena vertus, jis žavisi savo genialumu, kita vertus, jis tikras idiotas.

Nerūpestingi ir nenuspėjami Dvyniai dievina, kai juos supantys žmonės jaučiasi smagiai. Jie visai nepasižymi taktu, mandagumu ar savimone.

Įžymūs Dvyniai: Šarūnas Marčiulionis

Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)

Prisimenate tą vaiką mokykloje, kuris būdavo paskendęs liūdesyje ir mėgdavo paverkti užsidaręs tualete? Greičiausiai tai – Vėžys. Jei o jausmai būna užgauti (o tai nutinka dažnai), jis mėgsta įsilysti į savo kiautą.

Niekas nemėgsta Vėžio. Jis liūdnas.

Įžymus Vėžys: Tom Cruise

Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 21 d.)

Liūtas – šlykščiai tuščia būtybė. Jam nuolatos reikia dėmesio, kitu atveju jis praras savo spindesį. Dažnai Liūtą supa veidmainiai padlaižiai, kurie maitina jo ego ir retsykiais išskalbia nešvarias kojines. Liūtas mano, kad būti jo draugu – didi dovana. Tačiau realybėje jį supantys draugai tiesiog pasižymi savivertės trūkumu.

Įžymus Liūtas: Barack Obama

Mergelė (rugpjūčio 22 d. – rugsėjo 23 d.)

Mergelė yra tingi niekšė. Tačiau netradicine prasme. Nors gali atrodyti, kad ji švaisto laiką, sėdėdama ant sofos ir kimšdama „Pringles“ čipsus, ji iš tiesų kuria planus. Mergelė yra kruopšti ir kantri, todėl prireikus, gali praleisti metų metus, sverdama pliusus ir minusus bei kurdama strategiją apie momentą, kai pagaliau nuo sofos bus pakelta jos sėdynė.

Mergelės taip pat yra rasistės.

Įžymi Mergelė: Cameron Diaz

Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)

Svarstyklės yra tikros flirtuotojos. Tad jos dažnai pritraukia kiaules. Svarstyklės užmezga rimtus, ilgus santykius su kiaulėmis ir jų niekuomet nepalieka, nes yra pernelyg neryžtingos.

Svarstyklės taip pat yra tingios. Net tingesnės nei Mergelės. Joms nėra malonesnio dalyko nei laiko leidimas lovoje iki 1 val. dienos.

Įžymios Svarstyklės: Agnė Jagelavičiūtė

Skorpionas (spalio 24 d. – lapkričio 22 d.)

Butersas iš „Pietų Parko“ – puikus Skorpiono pavyzdys. Visi žino jį kaip tą nekaltąjį, kuris nenuskriaustų nė musės, tačiau jo viduje yra alternatyvus ego – profesorius Chaosas.

Skorpionas gali būti šiek tiek nuobodus, liūdnas ir kiek beviltiškas išorėje, tačiau viduje jis yra keršto trokštantis sociopatas. Niekada negalite žinote, ar Skorpionas nekurpia plano jus nužudyti. Todėl geriau Skorpiono vengti.

Įžymus Skorpionas: Vaida Genytė

Šaulys (lapkričio 23 d. – gruodžio 22 d.)

Įžymūs Šauliai: Miley Cyrus, Britney Spears, Nikki Minaj. Ką šios dainininkės turi bendro? Jos visos pasižymi įkyriu dėmesio siekiu.

Šaulys taip pat dažnai sako: „Aš nesu religiningas, aš dvasingas“. O tai taip pat yra erzinanti savęs demonstracija.

Įžymus Šaulys: Taylor Swift

Ožiaragis (gruodžio 23 d. – sausio 20 d.)

Jūs bandote priversti jį išlysti iš savo guolio, tačiau Ožiaragis – ypač nedrąsus. Jis dažniausiai esti nuošalėje ir užsiima popierizmu.

Galiausiai, po mėnesius trukusių įkalbinėjimų, Ožiaragis išsiruošia kartu su kolegomis po darbo išeiti pasižmonėti, išlenkti keletą gėrimų.

Užsisakote bare gėrimus ir sėdite. Ožiaragis užsisakė žuvų pirštelių ir limonado. Tuomet jūs suprantate, kad Ožiaragio apskritai nereikėjo kviesti niekur eiti, nes juk yra priežastis, kodėl jis taip užsispyrusiai niekur galvos iš namų nekiša. Ožiaragio asmenybė tiesiog niekuo neišsisikirianti.

Įžymus Ožiaragis: Oksana Pikul

Vandenis (sausio 21 d. – vasario 19 d.)

Vandenis yra elitinis hipis. Jis mano, jog yra ypatingas, vaikšto užrietęs nosį, nes aplinkiniai jam atrodo per daug paprasti. Juokinga, tačiau Vandenio gyvenimo tikslas yra siekis būti unikaliu, dėl to jis dažnai atrodo nuobodus. Jis pats nesupranta, koks nuobodūs jis yra, kol jo kūnas netampa nusėtas kinietiškomis tatuiruotėmis, o automobilis – stereotipiniais lipdukais.

Apibendrintai, vandenis yra tikras niekšas.

Įžymus Vandenis: Justin Timberlake

Žuvys (vasario 20 d. – kovo 20 d.)

Žuvys nesupranta juokų. Jos yra pernelyg jautrios ir dažnai pasijaučia užgautos. Jos yra tos, kurios pertraukia komikų pasirodymus, kai šie pasako „įžeidžiantį“ juokelį. Tuomet grįžta namo ir parašo internete blogą atsiliepimą.

Žuvys ne veltui turi šį pavadinimą – jos slidžios ir šaltakraujės. Jei pažįstate Žuvis, tuomet būkite ypač budrūs, nes neapdairiai pasakę sarkastišką juokelį, galite pamatyti Žuvis „užsiraukusias“.

Įžymios Žuvys: Rūta Meilutytė

DELFI įspėja, kad ši informacija yra pramoginio pobūdžio ir ja nereikėtų vadovautis kaip patarimais bei elgsenos vadovu.