Jūs taip įtemptai dirbote iki pat paskutinės senųjų metų dienos, kad sausį būtinai turite leisti sau pailsėti. Geriausia – pakeliauti. Pirmasis metų mėnuo bus pilnas susitikimų, naujų pažinčių. Tačiau pasistenkite protingai suderinti darbą ir poilsį: sėkmė priklausys nuo to, kaip jūs paskirstysite savo laiką ir jėgas. Neįsipareigokite per daug, net jeigu kam ateis į galvą apkaltinti jus tinginyste.

Meilė

Šiais metais jūs būtinai sutiksite savo princą. Ir kaip pasakoje, tai atsitiks tuomet, kai mažiausiai to tikėsitės. Sugedęs kelyje automobilis, nulūžęs bato kulniukas, užsitrenkusios prieš nosį durys – bet kuri iš šių situacijų gali tapti jūsų romantiškos meilės istorijos pradžia. Tačiau ne visi metai bus tokie puikūs ir lengvi – periodas nuo liepos 17 iki rugpjūčio 20 bus pilnas konfliktų. Apsišarvuokite kantrybe ir viskas baigsis gerai.

Karjera

Vasaris puikiai pakartos sausį: pašėlęs tempas, daugybė verslo susitikimų, įtemptos derybos. Kovą teks prisiimti papildomas pareigas, tačiau jūsų kompetencija neliks nepastebėta. Balandis ir gegužė – permainų kupini mėnesiai, tačiau surasti kelias savaites atostogų - būtina. Birželį galimas paaukštinimas pareigose, o naujas darbas pareikalaus daugiau jėgų ir atsakomybės. Antroji spalio pusė ir lapkritis bus rezultatų suvedimo ir naujų idėjų gimimo metas.

Sveikata

Šiais metais Vandeniai turėtų patausoti savo nervų sistemą, kitaip jiems gresia nemiga ir depresija. Geriausia priemonė nuo nervinio išsekimo – teisingas gyvenimo būdas. Kovą gyvybiškai svarbius reikalus gali sutrukdyti peršalimas, todėl saugokite savo sveikatą. Vėlyvą rudenį galimos traumos, ypač atsargios būkite už vairo. Žiemą pasirūpinkite savo mityba – gresia problemos su virškinimo traktu ir kepenimis. Ribokite kavą ir cigaretes.

Jūsų įvaizdis

Jūsų niekuomet per daug nejaudino aplinkinių nuomonė. Daiktuose jūs pirmiausia vertinate išraiškos laisvę, o disko Jesus Christ Superstar klausotės ne rečiau kaip du kartus per mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją