AVINAS

Šio zodiako ženklo atstovai pagarsėję įžūlumu, impulsyvumu, jie visada gauna, ko nori. „Galite būti tikri, kad su Avinu puikiai praleisite laiką lovoje, nes jie – orientuoti į tikslą“, – sako astrologas M. Currie‘is. Garsiai pasakyti, ko norite, – būdas pasiekti stiprų orgazmą.

JAUTIS

Jaučiai iš prigimties labai jausmingi. „Įprastai Jautis meistriškai diktuoja seksualinės sueities toną“, – teigia astrologas. Kitaip tariant, Jaučiams nereikia daug laiko nusiteikti seksui, o tai gali stipriai jaudinti partnerį.

DVYNIAI

Dvyniai garsėja intelektualumu, iškalbingumu, todėl jiems patinka nešvankūs žodeliai lovoje. „Dvyniai moka išklausyti partnerio fantazijas ir papasakoti apie savąsias“, – teigia M. Currie‘is.

VĖŽYS

Vėžiai emocionalūs, jie skiria daug laiko ir energijos savigynai. Tai reiškia, kad jums reikia daugiau laiko apšilti prieš ir sekso metu. Tačiau neskubėdami Vėžiai patiria stiprius orgazmus, jaudinantį emocinį ryšį. Taigi neskubėti – puiki savybė ir jūsų privalumas, pabrėžia astrologas.

LŪTAS

Liūtams patinka dramatiškumas ir spontaniškumas, aiškina M. Currie‘is. Jums patinka žaidimai vaidmenimis, prabangūs apatiniai, žvakės, romantika. Kuo rafinuočiau, tuo geriau. Įtampa dar labiau jaudina, partneriui tai irgi turi patikti. Arba viskas, arba nieko – Liūtų devizas ir miegamajame.

MERGELĖ

Mergelės iš prigimties rūpestingi, duodantys žmonės, net ir sekso srityje. Tai ypač tiesa, jei jaučiate emocinį ryšį su partneriu. „Šioje situacijoje jūs – tikri seksualinio pajėgumo robotai“, – sako astrologas.

SVARSTYKLĖS

Svarstyklėms ypač svarbūs santykiai. Įprastai apie santykius jos galvoja daugiau nei dauguma žmonių. Kalbant konkrečiau – Svarstyklės nepagailės laiko ir atras visas jautrius partnerio taškus, o tada spaudys juos taip, kaip nori.

SKORPIONAS

Skorpionai – seksualiausi zodiako ženklai „Jie pasikrauna i emocijų, o sekso metu absoliučiai susitelkia į parterį“, – aiškina M. Currie‘is. Jo teigimu, Skorpionai – oralinio sekso meistrai.

ŠAULYS

Šauliai iš prigimties apdovanoti žavesiu, dažnai jie sudaužo daugiau širdžių, nei norėtų. „Jūs laikote seksą žaidimu, gerąja prasme“, – sako M. Currie‘is. Tai reiškia, kad jūs atsiminsite ryškiausią orgazmą, ilgiausią seksą ir pan.

OŽIARAGIS

Nesinori jūsų liūdinti, bet kovoje kartais būnate susikaustę, šaltoki. Tiesa, turbūt ir patys suprantate, kad tai – kaukė. Kai atsipalaiduojate, pasistengiate, kad partneris pasiektų orgazmą.

VANDENIS

Šio zodiako ženklo atstovai – keistuoliai. Jūs nebijosite šokti pagal savo vidinį ritmą. Dėl to kartais Vandeniai atrodo keisti, atsitolinę. Bet iš tiesų jie nuolat ieško kažko naujo ar netgi neįprasto. Pabūkime keistuoliai.

ŽUVYS

Žuvys turi jautrią, jausmingą pusę, yra natūraliai empatiškos. „Dėl to jaučiate, kas patinka partneriui lovoje, jums nereikia per daug aiškinti“, – sako astrologas. Žuvys dar ir labai išradingos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)