2008 m. gegužės 25 - birželio 1 d.

Ožiaragius šią savaitę apims nenumaldomas noras aktyviai dirbti. Jūs pajusite malonumą tvarkyti kasdienius reikalus. Tai gali nulemti tam tikrus teigiamus pokyčius tarnyboje. Bet atminkite, kad paaukštinimas ne tik suteiks moralinį pasitenkinimą, bet ir pareikalaus išlaidų, susijusių su atitinkamomis iškilmėmis.

Vandeniui šią savaitę rekomenduojama be ypatingo reikalo neprisiimti naujų didelių įsipareigojimų. Juos įvykdyti bus labai sunku, be to, ir bendraminčiai dabar jūsų neparems. Seniai numatytus planus pradėkite realizuoti ne anksčiau kaip antroje savaitės pusėje. Tuomet gerokai padidės tikimybė, kad bus pasiektas teigiamas rezultatas.

Žuvys visą savaitę turės daug ir atkakliai dirbti. Galite neabejoti, kad visos šios pastangos nenueis veltui ir už jūsų darbą bus deramai atlyginta tiek materialiniu, tiek moraliniu požiūriu. Savaitės pabaiga puikiai tinka linksmam bendravimui su bičiuliais ir artimaisiais, kurių jau seniai nematėte.

Avinas šią savaitę turėtų daug bendrauti su kolegomis. Galite gauti naudingų pasiūlymų, kuriuos teks svarstyti kartu su partneriais. Neatidėliokite sprendimų priėmimo. Taip pat palankiai klostysis kontaktai su valdininkais, dokumentų tvarkymas. Aukštesnėms instancijoms adresuoti jūsų prašymai bus patenkinti.

Jaučiai turi gerai apgalvoti darbe susiklosčiusias aplinkybes. Pamėginkite išpešti naudos iš šios situacijos. Jūs nesunkiai pelnysite pripažinimą bet kurioje srityje, jei jūsų sprendimai ir poelgiai šią savaitę remsis tvirtu įsitikinimu, kad esate teisūs ir turite pakankamai jėgų tikslui pasiekti.

Dvyniams pavyks užmegzti kontaktus su potencialiais verslo partneriais. Tik turite derybose pademonstruoti visus savo organizacinius sugebėjimus ir profesionalumą. Šiuose susitikimuose sudaryti sandoriai jums leis ne tik pagerinti materialinę padėtį ir išplėsti savo dabartinį verslą, bet ir imtis naujų, įdomesnių darbų.

Vėžiams primygtinai rekomenduojama neišsisukinėti nuo reikalų ir neužkrauti savo darbo kitiems. Tai gali ne tik sudaryti papildomų problemų, bet ir pakirsti jūsų autoritetą aplinkinių akyse. Jei norite įkopti į sėkmės viršūnę, tai pirmiausia pasikliaukite savo jėgomis, o jei jų nepakaks, tai tuomet jau prašykite kitų pagalbos.

Liūtai užmegs naudingų pažinčių su reikalingais žmonėmis. Bendravimas su jais artimiausiomis dienomis jums suteiks galimybę realizuoti savo kūrybines ir profesines ambicijas, taip pat pakelti savo statusą aplinkinių akyse. Šią savaitę jūs sėkmingai sutvarkysite reikalus, susijusius su būsto remontu.

Mergelės šią savaitę pasieks naujas karjeros aukštumas ir išsvajotą materialinę gerovę. Tam prireiks visų jūsų sugebėjimų, talento ir atkaklumo. Nenumokite ranka į aplinkinių pagalbą: užimti naujas pozicijas jums padės bendras darbas ir kolektyvi kūryba.

Svarstyklėms ši savaitė bus palanki visais atžvilgiais. Artimiausiu metu jūs gausite tai, apie ką anksčiau tik svajojote. Knygos jums atvers daug naujo ir įdomaus. Visuose darbuose galite tikėtis aplinkinių pagalbos. Ruoškitės gauti dovanų iš artimų žmonių.

Skorpionai pajus turį kelti savo išsilavinimo lygį. Kitą savaitę taps aktualūs mokymosi klausimai, bus svarbu efektyviai ir laiku panaudoti turimą informaciją. Verslo srityje galite tikėtis naudingos partnerystės, jeigu laiku rasite bendraminčių ir sužavėsite juos savo idėjomis.

Šauliai šią savaitę galės sėkmingai realizuoti seniai puoselėjamus sumanymus, susijusius su buto ar namo pertvarkymu. Šis darbas, žinoma, bus ne iš lengvųjų, bet galutinis rezultatas ne tik nudžiugins jus, bet ir pelnys aukščiausią artimųjų įvertinimą.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją