Spontaniškumas – vienas būdas pasiekti rezultatų; nuoširdumas – antras. Esate aistringi, taigi pasinaudokite tuo. Ketvirtadienį bei penktadienį meilė ir gyvenimas bus ramesni; ir jūs pats arba nusiraminsite, arba atvirkščiai – imsite kelti bangas. Pasistenkite atsipalaiduoti. Savaitgalį bus neaišku: ar jūs ginčijatės, ar flirtuojate? Ir ką gi čia prasitarėte? Stebėkite, ką sakote...

Jautis

Ar ieškotumėte dovanos mylimajam, ar mylimojo interneto platybėse, nesirinkite pirmo pasitaikiusio varianto savaitei prasidėjus. Peržiūrėkite gausybę variantų ir raskite tinkamą pasirinkimą. Tuomet nuo trečiadienio iki penktadienio viskas bus ramu ir miela – lyg jums virš galvos kabėtų amalas. Parodykite savo susidomėjimą, aistrą ir pamatysite, kas nutiks. Savaitgalį veikiausiai galvosite apie ilgalaikius planus, bet žvaigždės norėtų, kad labiau pagalvotumėte apie ateitį.

Dvyniai

Jei savaitei prasidėjus jums kažkas neaišku, klauskite – tyla yra tiesiog ne jūsų stilius. Protingas požiūris padės išspręsti širdies reikalus ketvirtadienį. Jei negalite būti sąžiningai realistiškas ir racionalus, paprašykite meilės konsultacijos iš žmogaus, kuris gali. Išmintingas draugas bus laimingas, galėdamas jums padėti. Nuo penktadienio visą savaitgalį protą galite pamiršti – dabar būsite jausmingi. Geriausia, ką dabar galite padaryti – tai mėgautis savo populiarumu.

Vėžys

Jūsų automatiškos reakcijos savaitei prasidėjus galėjo sukelti kiek keblumų meilės gyvenime. Maždaug ketvirtadienį ir penktadienį būsite ramesni bei kur kas santūresni, tačiau neprarasite žavesio. Tai pergalingas derinys, kai norite gauti tai, ko trokštate. Nuo penktadienio visą savaitgalį pasižymėsite itin dideliu pasitikėjimu savimi, kuris (jei ieškote partnerio) pravers susipažįstant su naujais žmonėmis. Jei turite porą, susigalvokite, ką naujo su partneriu galėtumėte nuveikti.

Liūtas

Savaitei prasidėjus visų nuotaikos bus puikios – bent jau kol jūs būsite šalia. Priimkite šį džiaugsmą, nesvarbu, ar ieškote poros, ar jaukiai gyvenate su mylimuoju. Tuomet apie ketvirtadienį svarbu neakcentuoti savo ego meilės gyvenime. Jei kažką priimsite per daug asmeniškai, jei užsispyrę laikysitės vieno požiūrio, tai reikš, kad nesimėgaujate šiuo metų laiku, šiuo savo gyvenimo laiku taip, kaip turėtumėte mėgautis. Nuo penktadienio visą savaitgalį laikas grįžti pas draugus, švęsti ir džiaugtis meile. O amalas? Laukite savo momento!

Mergelė

Jei esate vieniši, savaitės pradžioje susilaikykite nuo partnerio paieškų; jei turite porą, gali laukti konfliktas. Jūsų perfekcionizmas, nors ir sveikintinas, dabar nesiderina prie meilės realybės. Kur kas geriau meilės reikalai seksis nuo trečiadienio iki pat darbo savaitės pabaigos. Laukia puikus suderinamumas, nesvarbu, ar stiprinate ryšius (o tai būtų nebloga mintis) su savo mylimuoju, ar susipažįstate su naujais žmonėmis. Atėjus savaitgaliui, kažkas, į ką esate susitelkę, gali kliudyti jums pamatyti tai, kas išties svarbu.

Svarstyklės

Jūsų meilės gyvenimas savaitės pradžioje visiškai priklausys nuo jūsų. Dabartiniai santykiai gali žydėti ar vysti, ieškantys poros gali rasti savo pačių požiūrio atspindį. Padarykite visa, kas nuo jūsų priklauso! Tuomet maždaug ketvirtadienį būsite itin aistringi ir net savininkiški. Pirmasis dalykas nuostabus – bet su antruoju nepersistenkite. Leiskite savo partneriui turėti asmeninės erdvės. Savaitgalį matysite tam tikros situacijos dvi puses. Tai išmintinga, bet apsunkina sprendimą. Ką sako jūsų širdis?

Skorpionas

Šią savaitę atidėkite savo pačių meilės reikalus į šalį... Vietoje to dovanokite meilę. Galbūt norėsis postūmio meilės srityje, bet žvaigždės sako, kad dabar tam ne geriausias laikas. Vietoje to pagerinkite savo karmą. Tas postūmis, kurio jums reikia, ateis trečiadienį, ketvirtadienį ar penktadienį, kai energija tam bus tinkama. Visa paslaptis – drąsa, bet galbūt ne ta prasme, kuria galvojate; ar galite būti pažeidžiamas ir atskleisti save? Savaitgalį kažkas mėgins jums duoti meilės užuominą. Pagaukite subtilius signalus.

Šaulys

Savaitei prasidėjus daug nuveiksite ir gerai pasilinksminsite. Jei ieškote meilės – ar egzistuojančiuose santykiuose, ar naujuose – jums patiks tai, kas vystosi dabar. Ketvirtadienį ir penktadienį kasdieniai darbai ir reikalai pareikalaus iš jūsų daug energijos, bet raskite laiko padaryti kažką mielo ir nustebsite, kaip viskas grįš jums atgal. Savaitgalis bus tikras sąmyšis – džiaugsmo, bendravimo, visko, ko tik panorėsite!

Ožiaragis

Savaitės pradžioje kažkas, ko ieškojote meilėje, atrodys visiškai nepasiekiama, bet gerbkite visatos laiko jausmą. Tai tiesiog atidėjimas – ir mintis apie tai, kaip ir pasitaisiusi nuotaika, ateis ketvirtadienį bei penktadienį. Dabar laikas šventei. Galite atsiverti, kaip jaučiatės, ypatingam žmogui. Atėjus savaitgaliui, susidarykite meilės veiksmų sąrašą ir pasitikrinkite jį du kartus – dabar aiškus, kryptingas požiūris padarys stebuklus.

Vandenis

Savaitei prasidėjus nebūsite ramūs ir santūrūs. Kartais gerai pajusti gyvenimo ir aistros karštį! Galite pasaldinti savo gyvenimą aistra, taigi nedelskite. Ketvirtadienį bus svarbi praeitis, ir tai gali būti svarbus laikas atsiminti meilės pamoką, kurią kažkada išmokote. Pasirenkite šventiniam sambrūzdžiui penktadienį ir savaitgalį – užplūs džiaugsmas ir švenčių laukimo nuotaika.

Žuvys

Savaitės pradžioje nieko nepriimkite už gryną pinigą. Niekas nėra taip, kaip atrodo. Jei spręsite apie širdies reikalus vien iš paviršiaus – ar jie atrodytų puikiai, ar nelabai – padarysite didelę klaidą. Nuo trečiadienio iki penktadienio jus lydės šiluma ir džiaugsmas. Jei turite porą, jaukiai leiskite laiką su mylimuoju. Jei esate vieniši, nėra geresnio laiko susirasti partnerį nei dabar. Savaitgalį laukia daug reikalų, bet meilės pokyčiai taip pat tvyro ore.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją