113
Kitas

Avinas

Savaitės pradžia, Marsui ir Venerai keliaujant Liūto ženklu, ragins atsigręžti į mažuosius, padėti jiems pasirengti rugsėjui, o kartu pamąstyti, kaip geriau išreikšti jų kūrybinius sugebėjimus. Pilnėjant Mėnuliui, palanku imtis naujų projektų, o Saulės ir Merkurijaus tranzitų Mergelės ženklu įtakoje, lengviau būtų rasti naujų darbų, papildomų finansinių šaltinių.
Savaitės viduryje rūpestingai rinkitės ne tik prekes parduotuvėje, bet ir tolesnius gyvenimo kelius, veiklos kryptis ir žmones, su kuriais norėsis palaikyti glaudžius draugiškus ryšius.

Finansinėms operacijoms, svarbiems sprendimams, deryboms, sutarčių pasirašymui ypač tiktų ketvirtadienis. Šią dieną Venera keliaus karališkuoju Liūto laipsniu. Tai puikus metas stambesniems pirkiniams, nekilnojamo turto operacijoms.
Paskutinėmis rugpjūčio dienomis skirkite daugiau laiko buičiai gerinti. Šios dienos palankios meilei, jausmų stiprinimui, šeimyninių ryšių puoselėjimui.
Rugsėjo pirmąją, Merkurijus, judantis retrogradine kryptimi, grįš į Liūto ženklą. Naujų mokslo metų pradžios diena labai tinkama susitikimams, renginiams, pasitarimams, pristatymams.
O rugsėjo 2 dienos vakare Venera pradės kelionę griaunamuoju Liūto ženklo laipsniu, tad vertėtų būti dėmesingesniems keliuose, labiau pasaugoti mažuosius. Diena labiau tiktų jaukiam šeimos poilsiui – ji nėra palanki apsipirkimams – galite įsigyti ir, kaip vėliau paaiškėtų, nebūtinų daiktų.
Sekmadienio pirmąją pusę pasisaugokite: atsargiau vairuokite, pasaugokite tuos, kuriuos mylite, tegu jie pasijunta apgaubti jūsų gerumu ir meile, kaip šilta močiutės vilnone skara – mat Venera tebekeliaus griaunamuoju Liūto ženklo laipsniu. O antroji dienos pusė – dar tebeieškantiems savojo žmogaus puiki pažintims, romantiškiems susitikimams.
Daug meilės ir sėkmės jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.


113
Kitas

Avinas