113
Kitas

Avinas

Pirmadienį, Marsui keliaujant karališkuoju Vandenio ženklo laipsniu, – puikus laikas jūsų iniciatyvai, greitiems sprendimams, netikėtiems sumanymams ir naujiems projektams. Tai laikas, kai galite kai kurie įšokti į jau pradėjusį judėti traukinį: priimti gerą darbo pasiūlymą ar spėti laiku pabaigti sudėtingus darbus.

Sutarčių pasirašymui, deryboms ir kelionių pradžiai ypač tiktų ketvirtadienis. O savaitės pabaiga – ypatingas Šv. Kalėdų laukimo, susikaupimo ir apmąstymų laikas, kaip nurimus audringai jūrai, savo viduje, tarsi jos gelmėse, galime atrasti vidinės ramybės, gerumo ir atlaidumo perlus. Apžvelgti nueitą kelią, padėkoti savo kelio bendrakeleiviams.

Šiuo laikotarpiu, ruošiantis šventėms nevertėtų siekti tobulumo. Svarbiau kurti namuose ramią ir harmoningą nuotaiką. Tai ypač svarbu aštresnio astrologinio fono gruodžio 23-24 dienomis, Marsui keliaujant griaunamuoju Žuvų ženklo laipsniu, kai neatsargiu žodžiu galima artimą įskaudinti, įžeisti. Tad būkite jautrūs ir atlaidūs vieni kitiems, atsargesni keliuose ir buityje.

Kartais mes iššvaistome brangų mums duotą laiką smulkmenoms, neesminiams dalykams, taip ir nerasdami progos pasakyti šalia esančiam žmogui, koks jis mylimas, mums brangus ir reikalingas.

Susėdę Šv. Kūčių vakarą raskite už ką padėkoti jus mylintiems, kuo pasidžiaugti, pasidalinkite ateities svajonėmis Šv. Kalėdų šventiškas šurmulys, džiugi nuotaika ir malonus bendravimas suteiks jums daug puikių emocijų.

Šaunios savaitės ir puikių švenčių jums linki astrologė Lolita Žukienė.
113
Kitas

Avinas