Bet gal ne visi žino, kad yra daugybė kitų būdų pasipiršti mylimajai, kurie laikomi tradiciniais kitose pasaulio šalyse. Vienaip ar kitaip, bet iki šiol tvirtai laiko savo pozicijas tradicija, kad turi vyras pasipiršti merginai.

Bet gal kuri iš jūsų priklausote toms moterims, kurios pavargo nuo nežinomybės ir „kybojimo ore“ dėl savo mylimo žmogaus neryžtingumo.

Užtat ilgai laukusių ir vis dėlto sulaukusių šio momento dailiosios lyties reakcija gali būti labai netikėta: ne tik įdomi, originali, bet ir neadekvati.

Dailioji lytis skirtingai reaguoja į geidžiamiausią frazę

Bet pirmiausiai apie tai, kaip peršasi savo mylimosioms kai kurių šalių vyrai. Kalbama, kad, pavyzdžiui, Anglijoje vasario 29–oji laikoma diena, kai moterys išsivaduoja iš tradicijų, nustatytų normų bei stereotipų ir pačios parodo iniciatyvą, kad vyrai vestų jas. Kodėl būtent tą dieną? Ogi todėl, kad ši diena priklauso keliamiesiems metams. Tai yra būna tik vieną kartą per ketverius metus.

Kol pasaulio stiprioji lytis suka galvą kaip čia įspūdingiau pasipiršus savo mylimai moteriai ar merginai, Korėjos vyrai prie šio reikalo prieina gana paprastai. Jie tiesiog paleidžia pora didelių žąsinų prieš mylimosios namų langus. Tai ir yra ženklas, kad nori ją vesti. Išeina, kad žąsys atlieka tą pačią funkciją, kaip ir ištaigingas žiedas su deimantais?

Tuo tarpu Ispanijoje vaikinas pasipiršęs merginai užmauna ant jos piršto žiedą ir išgėręs iš taurelės sudaužo ją. Tai reiškia, kad procesas pajudėjo ir kelio atgal jau nebėra. Po to būsimasis jaunikis užlipa ant taurelės dešine koja ir sušunka svečiams: „Palinkėkite mums laimės ir sėkmės!“. O jauni vyrai Suomijoje, prieš pasipiršdami mylimai merginai, turi būtinai mokėti šaudyti strėles. Tai reiškia, jei jis yra puikus medžiotojas, vadinasi, bus geras ir šeimos maitintojas.

Gegužė – sužadėtuvių metas. Ne viena mergina ar moteris kavinėje ar savo namuose išgirsta tarp dailiosios lyties atstovių geidžiamiausią frazę: „Tekėk už manes?“. Tačiau pagal būsimos nuotakos balso intonacijas, jų garsumą bei veido išraišką ir elgesį visai nesunku nuspėti, kokio atsakymo galima tikėtis iš kiekvienos Zodiako ženklo atstovės.

Ožiaragis

Ožiaragio dailioji lytis pasako „taip!“ tikėtinam kandidatui į jaunikius maždaug tuo momentu, kai šis spėja pagalvoti: „Simpatiška mergina, gal paprašyti jos telefono numerio?“. Bet reikalo esmė ne spontaniškumas ar žaibiška reakcija, o Ožiaragio merginos ar moters sugebėjimas greitai ir gana sėkmingai priimti sprendimus bei atkakliai siekti savo užsibrėžto tikslo.

Tuo metu laimingasis, gavęs merginos telefono numerį, nė nepastebi, kaip pasivaikščiojus gražiomis miesto gatvėmis, jiedu atsiduria juvelyrikos parduotuvėje. Tačiau išgirdus seniai svajotą frazę: „tekėk už manęs“, šio ženklo moterims tenka pademonstruoti visus esamus ir nesamus aktorinius sugebėjimus, kad tas „oi, kaip netikėta!“ nuskambėtų įtikinamiau.

Vandenis

Vandenio gražioji lytis dažniausiai ištaria „taip“ sutrikusi. Mat šio Zodiako ženklo merginos ar moterys sugeba būti laimingos be didelės priežasties. Todėl nerymo prie lango laukdamos savo princo ant balto žirgo ir negyvena iliuzijomis. Vandenė nepina gražių svajonių, kaip jiedu įeina į santuokų rūmus, užgrojus vestuviniam maršui, pasipuošusi akinamai balta nuotakos suknele bei nuometu iki grindų.

Šio Zodiako ženklo atstovių manymu, tai vyrai turėtų verkti iš laimės ir džiaugsmo, kad sutiko tapti jų žmonomis. Vandenio moteriai tiesiog pakanka vienos frazės: „ Aš įsimylėjau!“. Todėl akimirka, kai jai pasiperšama, paprašoma rankos ir širdies, dažniausiai užklumpa netikėtai. Iš tikrųjų Vandenio moteris nelabai ir supranta, o kam jai dabar tekėti. Bet nepatogu atsisakyti.

Viskas baigiasi tuo, kad šio ženklo atstovių gyvenimo sąraše beveik tiek pat santuokų, kiek kartų joms siūlė tekėti. Ką padarysi, kad šio Zodiako ženklo dailiosios lyties atstovėms daug lengviau sutikti, nei paaiškinti kodėl „ne“.

Žuvys

Žuvų ženklo merginos laukia šio pasiūlymo iš vaikystės. Mat išsiskirdamos iš kitų Zodiako ženklų lakia vaizduote, kupinos nesibaigiančių svajonių ir fantazijų per tą laiką „parašo“ apie 500 įvairiausių vedybų scenarijų. Ir visi jie labai gražūs: rožinės spalvos kaspinėliai, gėlės, žiedeliai.

Tiesa, scenarijai gali skirtis apimtimis, bet visuose be jokios išimties dominuoja širdelės ir amžina meilė. Tačiau ilgainiui paaiškėja, kad realybė – beširdė ir negailestinga. Todėl Žuvų ženklo atstovių lūkesčiai išsipildo kiek rečiau nei niekada.

Nepaisant to, Žuvų moterys žino ko nori. Užtat šio ženklo atstovės gali labai nusiminti dėl to, kad kandidatas į sutuoktinius pasipiršdamas priklaupė ne ant to kelio ir ne tuo kampu. Bet Žuvys apsimeta, kad nieko nepastebėjo ir su ašaromis akyse sušunka „taip!“, kol mylimasis nespėjo persigalvoti.

Avinas

Šio ženklo atstovės dažniausiai atsako: „taip, bet…!“ Tiesa, po kablelio gali atsirasti ir jaustukai, kad antai „ah“ arba „oh“. Galų gale net aistringas bučinys šio iškilmingo įvykio vietoje. Tačiau tas „bet“ paskui būsimą jaunikį vistiek anksčiau ar vėliau pasivys. Todėl, kad Avino dailioji lytis pirmiausiai kelia reikalavimus, o tik po to žiūri, kas jai pasipiršo.

Mat šio ženklo moteris nenori tiesiog susituokti. Ji nori ištekėti teisingai ir laiku. Užtat pradžioje Avino ženklo atstovei reikia įsitikinti, kad besisiūlantis į jaunikius iš tikrųjų yra pribrendęs tam reikalui. Kad sugavojo vesti ne prasiblaivęs, o rimtų ketinimų vedamas.

Be to, Avino ženklo moteris turi iš anksto žinoti, kur juodu gyvens, kaip gyvens ir už kieno pinigus. Visų šių klausimų potencialus išrinktasis sulauks gerokai iki vedybų. Tačiau nepriklausomai nuo atsakymų, kažin ar jam bepavyks susigrąžinti žiedą, užmautą ant Avino merginos ar moters piršto.

Jautis

Šio Zodiako ženklo dailiajai lyčiai nieko nereiškia pasakyti „ne“, joms pasipiršus. Bet paprastai to nepadaro, nes galvoja, kad vyras ruošėsi iš anksto: nupirko žiedą, pasipuošė nauju kostiumu, marškiniais. Greičiausiai išmoko atmintinai ir tekstą. Žodžiu, žmogus įdėjo tiek darbo, tiesiog nėra kaip jam atsakyti.

Būtent tuo metu ir išryškėja viena svarbiausių šio ženklo moters savybių – nemoka išsisukti iš keblių situacijų. Užtat Jaučio moteris sugeba taip pamilti, kad paskui gali metų metus laukti pasiūlymo ištekėti už to vienintelio ir nepakartojamo. Dėl šio kilnaus tikslo Jaučio ženklo moterys būna ištikimos, atsidavusios ir neišmaino į kitą.

Tiesa, kartais nutinka taip, kad kasmet katinėliai sėkmingai dauginasi, o tas vienintelis ir nepakartojamas niekaip nesiryžta priimti sprendimo. Todėl netekusi kantrybės Jaučio moteris gali priremti prie sienos savo princą. O visa kita jai ne taip ir svarbu: nei žiedas su deimantais, nei ištaigingos vestuvės, nei povestuvinė kelionė į kurią nors egzotišką šalį.

Dvyniai

Deja, bet gana dažnai šio Zodiako ženklo atstovės nemoka laukti. Todėl neretai nutinka taip, kad nespėjus pasipiršti Dvynių merginai ar moteriai, ji užbėga įvykiams už akių sušukdama: „Vesk mane“.

Gerai ar blogai, bet 90 proc. atvejų šio ženklo atstovės sulaukia teigiamo atsakymo. Tiesa, nepaisant to, kad mylimasis neužtikrintai išlemena: „Dėl Dievo meilės, jokių problemų. Mažyte, aš vesiu tave“. Atrodo, kad po to belieka ruoštis tuoktuvių iškilmėms, bet ne...

Dvynių mergina tuojau pat nuliūsta, todėl, kad visa tai turėjo įvykti visai kitaip: priklaupus ant kelio, užmovus žiedą ir įteikus gėlių puokštę. Tačiau dar praėjus penkioms minutėms šio ženklo moteris nusprendžia, kad iš jo nieko gero, bet užtat neliks senmergė. O dar po penkių minučių atranda dvidešimt argumentų, kad vis dėlto kol kas neverta tekėti.

Vėžys

Norint, kad Vėžio mergina ar moteris tvirtai pasakytų „taip“, joms pasipiršus, viskas turi būti kaip kino filme. Sužadėtuvių žiedą reikia „paslėpti“ pilnoje šampano taurėje. Ir būtinai teks priklaupti ant vieno kelio, nepaisant to, kad skundžiatės artritu ar radikulitu.

Be to, pageidautina, kad tai įvyktų restorane, visų akivaizdoje. Kad susižavėję lankytojai pradėtų draugiškai ploti, o kai kuriems iš jų ištrykštų pavydo ašara. Vėžio moterys ne tik jautrios, jausmingos, romantiškos, bet ir be galo mėgsta estetiką.

Galų gale šio Zodiako ženklo moters ištartas „taip“ reiškia, kad jos išrinktojo laukia labai sunkus darbas: vestuvinės suknelės, prabangaus automobilio ir restorano paieškos. Žodžiu, viskas turi būti taip, kaip kvapą gniaužiančiose ir už širdies imančiose melodramose.

Liūtas

Pasipiršus šio Zodiako ženklo merginai ar moteriai, ji pasako „taip“ su šypsenėle, kadangi nuoširdžiai gaili išrinktojo, kuris nesupranta priimto sprendimo sunkumą.

Mat Liūto merginos nestokoja arogancijos, ambicijų, kartais net pasipūtimo, todėl įsitikinusios, kad joms anksčiau ar vėliau būtinai pasipirš. Nes su kuo vyrams daugiau gyventi kartu, jei ne su šio Zodiako ženklo mergina. Todėl Liūto atstovės be jokių emocijų mintyse pastato varnelę: „ką gi, išteku“ ir ramiai užsisako kavos puodelį.

Kaip bebūtų keista, bet priešingai dominuojantiems stereotipams, tai yra visiškas mitas, kad Liūtėms turi būti vestuvės pagal baroko ar renesanso epochą. Nes šio ženklo moteriai nieko nereiškia nueiti į santuokų rūmus ir per pietų pertrauką. Užtat po to šio ženklo moteris dalinsis įspūdžiais, kaip ji originaliai ištekėjo.

Mergelė

Šio Zodiako ženklo moteris neretai ištaria „taip“ su nepasitikėjimu. Mat nuo mažumės šio ženklo dailiajai lyčiai kalama į galvą, kad negalima aklai pasitikėti žmonėmis. O jei vis dėlto kada nors atsiranda toks, tiksliau pasiperša, tai greičiausiai, šio Zodiako ženklo moters manymu, jis įtikinamai apsimetinėja.

Todėl Mergelė, nepatikliai ištarusi „taip“, ima karštligiškai persukti galvoje visus būsimo jaunikio trūkumus. Neatradusi jų, rimtai susimąsto, kur vis dėlto slypi apgaulė. Ir ne be pagrindo. Nes Mergelė, dažniau nei kitų Zodiako ženklo moterys, nepatiria abipusės meilės. Kitaip tariant, Mergelė išteka už to kurį myli, bet jos nemyli.

Svarstyklės

Akivaizdu, kad pasipiršus šio Zodiako ženklo merginai ar moteriai ji visada pasako „taip!“, bet tik po ganėtinai ilgos pauzės. Mat Svarstyklėms reikia šimtą kartų pasverti visus „už“ ir „prieš“. Nors iš tikrųjų šio ženklo mergina ar moteris norėtų kuo greičiau ištarti „taip!“ savo mylimajam, pulti jam ant kaklo ir patirti nesuvaidintos laimės priepuolį.

O tik po to užsidaryti vonios kambaryje ir ten sverti visus „už“ ir „prieš“ iki paryčių. Todėl rezultatas akivaizdus: Svarstyklės užima lyderio pozicijas suvestinėje: „Aš vis dėlto persigalvojau. Gal neskubėkime?..“.

Skorpionas

Šio Zodiako ženklo moteris ar mergina niekada neskuba sakyti „taip!“. Pasipiršus Skorpionei, ši nuleidžia akis, paslaptingai nusišypso ir įbeda žvilgsnį į langą. Šio Zodiako ženklo moteris net jei ir myli vyrą, trokšta už jo ištekėti, bet ji paprasčiausiai fiziškai negali padaryti jį laimingu... Tai reiškia, kad pirmiausiai turi jį išmėginti preliudinėmis glamonėmis.

Beje, išranki ir žinanti savo vertę Skorpionė apskritai nesimėto žodeliu „taip“. Todėl jos atsakymas labai paprastas: „Man reikia pagalvoti“. Nepaisant to, kad iš anksto įsitikinusi, jog priims teigiamą sprendimą.

Sutikite, ne kiekvieno Zodiako ženklo atstovė išdrįstų taip rizikuoti. Užtat tas vyras, kuris ryžtasi vesti Skorpiono merginą ar moterį, turi būti užsigrūdinęs ir tvirtas kaip nerūdijantis plienas, kad iš jo būtų galima daryti „vinis“. Todėl po kiek laiko išgirstas iš Skorpionės lūpų „taip!“ , jam turėtų būti rimtas signalas: „Sveikinu, jūsų laukia pragaras rojuje“.

Šaulys

Gimusi po šiuo Zodiako ženklo mergina ar moteris kiekvieną vakarą guldama į šaltą lovą ištaria „taip!“. Ir svajoja, kad liko visai nedaug laukti, kai mylimas vyras atsiguls šalia. Nepaisant to, kad Šaulio moterys įeina į geriausių žmonų trejetuką tarp kitų Zodiako ženklų, bet jos itin retai sulaukia patrauklių vedybinių pasiūlymų.

Tačiau Šaulio ženklo dailioji lytis nenusimena. Mat joms užtenka tiesiog įsimylėti vyrą ir nieko neprašyti mainais. Užtat galų gale sulaukus iš jo tarp moterų geidžiamiausių trijų žodžių: „Tekėk už manęs“, pirmoji reakcija būna ne tik kad nedžiaugsminga, bet greičiau abejinga. Mat tuo metu Šaulio ženklo dailioji lytis rimta veido išraiška gnybia sau į ranką ir klausia: „Ar aš tikrai nemiegu?“.