Darbdavių nepakankamai įvertinti panorės darbus keisti. Tam tinkamesnis būtų vasario mėnuo. Kovą reikėtų būti atidesniems, susilaikyti nuo aplinkinių kritikos, nes laikotarpis ir taip mažiau palankus, o dar Jums vis užklius tai, kas yra ne taip.

Kovo 8-9 vyks pilnas Saulės užtemimas, kovo 23 – dalinis Mėnulio užtemimas. Tai laikas, kai jūsų darbai gali netgi strigti, netikėtų sunkumų gali iškilti ir tarpusavio santykiuose. Tokiu metu reikėtų įvertinti pasiektus rezultatus ir numatyti, ko gyvenime galėtume atsisakyti, o ką keisti. Pavyzdžiui, atsisakyti Jums trukdančio tam tikro elgsenos modelio ar įpročių. Žinoma, daug pokyčių bus į gera. Branginkite tai, kas tikra, ką būtina išsaugoti, nes suteikia Jūsų gyvenimui prasmę.

Saulė jūsų ženkle viešės nuo balandžio 20 iki gegužės 20 d. Koks gi šis laikas bus Jaučio ženklo žmonėms? Pirmiausia – daug darbo ir daug netikėtumų. Kai kurie gali keisti ne tik veiklos pobūdį, bet ir gyvenamą vietą.

Jūsų ženkle viešintis Merkurijus nuo balandžio 6 iki birželio 12 d. suteiks šiems ketinimams naujų progų ir galimybių.

Venera jūsų žvaigždyne viešės nuo balandžio 30 iki gegužės 24 d. Tuo laikotarpiu palanku pirkti-parduoti nekilnojamąjį turtą, įsigyti vertingų daiktų, užsiimti savo verslo plėtra.

Norėčiau atskirai paminėti dienas, kai jums seksis meilėje, susitikimuose, kai ypač tie, kas ieško savo gyvenimo žmogaus, palankiau galės susipažinti, puoselėti draugystę, Tai būtų sausio 18-29 d., vasario 14-15 d., kovo 12-13 d., balandžio 9-10 d., gegužės 6-7 d., birželio 2-3 d, 30 d, liepos 1 d, 27-28 d, rugpjūčio 23-24 d.

Sudėtingesnis laikas rugsėjo 1 d., kai bus dalinis Saulės užtemimas, o rugsėjo 16-17 – dalinis Mėnulio užtemimas. O štai rugsėjo 19-20, spalio 17-18, lapkričio 13-14, ir gruodžio 11-12 d. – jautrus laikas, tinkantis romantiškiems susitikimams, išvykoms, smagiam pabuvimui su mylimais žmonėmis.

Labai šauni žinia, kad į jūsų ženklą lapkričio 5 d. pagaliau atkeliaus ir Baltasis Mėnulis. Tai ženklas, kad jums turės daug labiau sektis, tiek nekilnojamojo turto srityje, tiek ieškant naujų darbų, tiek dedant pastangas kuriant savąjį verslą. Tik būtina sąlyga, kad nesėdėsite rankų sudėję, o kaip Jūs puikiai sugebate, būsite ryžtingi ir priiminėsite drąsius sprendimus.

Tegu šie metai atneša Jums pačias geriausias permainas!

Gerų Jums metų linki astrologė Lolita Žukienė.
Lolita Žukienė