113
Kitas

Avinas

Pažvelkime nauju žvilgsniu į šalia esančius, sušildykime juos savo gerumu ir meile. Pokalėdiniu laikotarpiu prasidėjusi savaitė, Saulei keliaujant Ožiaragio ženklu, puiki jūsų svarbiems planams, bendravimui ir naujiems sumanymams.

Savaitė prasidės palankiu pirmadieniu, kai galite grįžti prie ankstesnių idėjų, sutikti anksčiau matytus žmones, o kartu pradėti ir naują kūrybinį ciklą.

Šios savaitės pradžioje skirkite pakankamai laiko šeimos nariams ir savo namams. Derinkite nuomones, ieškokite kompromiso, Laikas tinkamas tiek aktyviam, tiek ir ramiam poilsiui.

Savaitės vidurys puikus naujiems darbams ir projektams, intelektualiai veiklai. Atkreipkite dėmesį į jums sakomus žodžius, rinkitės pozityvias mintis. Dienos tinkamos renginiams, naujiems sumanymams ir kelionėms. Kartu tai emociškai jautresnis laikas, kai būtinas atsargumas keliuose, vengimas konfliktų, paieška abiem pusėms priimtinų sprendimų.

Finansiniams sprendimams, pirkiniams, materialiems klausimams palanki savaitės antroji pusė.

Gruodžio 31 – Saulei keliaujant Karališkuoju Ožiaragio ženklo laipsniu – diena, kurią reikėtų praleisti su pačiais brangiausiais jums žmonėmis.

O sausio pirmoji – puiki naujiems sumanymams, susitikimams, naujiems planams ir naujų ciklų pradžiai. Tad puikios jums savaitės!

113
Kitas

Avinas