113
Kitas

Avinas

Prasidės ji harmoninga Mėnulio Šaulio ir Veneros Avino ženkle tarpusavio pozicija, kuri ragins ieškoti kolektyvinių sprendimų, į situacijas žvelgti kūrybiškai, problemas spręsti iš karto.

Antradienį, sudėtingesnio emocinio fono dieną galime būti linkę situaciją dramtizuoti, matyti daug galimų sunkumų. O štai trečiadieniui tiktų posakis: nėra to blogo, kas neišeitų į gera, nes ši diena gali turėti mums paslėptą dovaną - netikėtą galimybę, galinčią situaciją iš esmės pakeisti į gera. Svarbu bus tą galimybę surasti.

Savaitės antroji pusė – kupina darbų. Gali išryškėti ir tai, ko nespėjote anksčiau padaryti, tad gali tekti, prisiminus pareigą, save pasodinti ir ne prie labai įdomių užduočių. Šeštadienį būsite jautresni sakomam žodžiui, stipriau jausite aplinkinių nuotaikas.

Svarbu nesuplanuoti per daug darbų, kad liktų laiko ir pasidžiaugti pavasariu. O sekmadienį - Motinos dieną - ypatingas laikas išreikšti savo meilę ir dėkingumą Motinai - brangiausiam jūsų žmogui. Įdomios ir sėkmingos jums savaitės!

113
Kitas

Avinas