113
Kitas

Avinas

Mėnuo prasidės Mėnulio jaunaties dienomis, jam keliaujant Dvynių ženklu. Tai puikus laikas pažintims, susitikimams, išvykoms ir kelionėms. Tad pasidžiaukite pavasariu!

Retrogradinė Venera, grįžusi į Žuvų ženklą, siūlys permąstyti kelius, kuriais siekiame sėkmės, skirti daugiau laiko kūrybai, savo hobiui.

Mėnesio vidurys, ypač, balandžio 16 d. Šv. Velykų laikas, – permainingesnis. Tai įtakos Saulės ir Urano artima pozicija. Mėnuliui keliaujant Šaulio ženklu, norėsis išvykų ir kelionių, ir nors Nusileidusio Mazgo ir Neptūno artima pozicija gali stiprinti pesimistines nuotaikas, apsunkinti išeičių suradimą, jūsų optimizmas, gebėjimas pasidžiaugti gerais dalykais, padės įveikti visus sunkumus. Šiomis dienoms labai svarbu pozityviai žvelgti į gyvenimo situacijas, būti tolerantiškiems ir švelniems.

Povelykinis laikotarpis svarbus esminiams darbams, karjerai. Balandžio pabaiga, Marsui pradėjus keliauti Dvynių ženklu, o Mėnuliui vėl sugrįžus į jį, palanki siekiantiems pergalių moksle, norintiems pradėti kažką visai naujo, dalykinėms ir asmeninėms pažintims.

Sėkmingo jums balandžio linki astrologė Lolita Žukienė!
Zodiakas, Avinas
113
Kitas

Avinas