Laukia išties stiprus vakaras rimtų planų ir svajonių kūrimui. Tikrai ne visada Naujųjų metų šventė turi savyje tokią stiprią augimo jėgą. Absoliučiai kiekvienas galite aiškiai pajausti teisingą savo paties ar savo veiklos kryptį, suvokti, ką turite daryti, kad būtumėte sėkmingi. Naujuosius Metus švęsti geriau būtų nedidelėje artimų žmonių kompanijoje bei jausti saiką besilinksminant. Mąstykite, kalbėkite ir darykite tuos dalykus, kuriuos norėtumėte įtvirtinti savo gyvenime ilgam. 

Labiausiai tinkančios spalvos Naujųjų šventei - juoda, tamsiai mėlyna bei žalia. Ypač stipriai galite jausti mineralų, akmenų poveikį, palaikymą, tad rekomenduojama rinktis papuošalus su natūraliais mineralais, taip pat su auksu. Žinoma, visuomet patartina išsirinkti jums asmeniškai tinkantį akmenį pagal asmeninį horoskopą.

TAIP PAT SKAITYKITE:

2015 metai bus žymiai lengvesni ir sėkmingesni. Žodį „krizė“ galima leisti sau po truputį trinti iš atminties, kadangi galima bus jausti jog padėtis skaidrėja. Sau sėkmingesnių laikotarpių sulauks visi Zodiako ženklai. 

Vieni daugiau, kiti mažiau, tačiau kiekvienas savo laiku gaus galimybių užsidirbti, žengti žingsnį į priekį, nuveikti kažką svarbaus. Vis dėlto išties produktyvus metas kažko rimto pradžiai ar plėtrai prasidės tik nuo balandžio antros dekados. Štai tuomet mums svarbūs reikalai lengviau pajudės pirmyn, pajausime tikrąją šių metų jėgą. Tad norintiems steigti savo verslą ar realizuoti didelį projektą, patartina tą daryti būtent nuo balandžio antros dekados. 

Pirmąją metų dalį iki rugpjūčio 11 dienos sėkme galės džiaugtis dirbantis su vaikais, su įvairiais žaidimais, renginiais, sportu. Puikus metas šou verslo atstovams, politikams bei tiems, kurie mėgsta ir nebijo aplinkinių dėmesio. Verslininkams dirbantiems su prabangos reikmenimis ir paslaugomis, su vaikų poreikiais, taip pat vedybų planuotojams, dizaineriams galima drąsiai nusiteikti maloniems klientų vizitams. 

Nemažai žmonių lengvai susigundys išlaidauti nebūtiniems, tačiau brangiems daiktams ar paslaugoms. Verta skirti pinigų ir pastangų išvaizdai puoselėti, pasistengti daugiau šypsotis, sakyti daugiau komplimentų. Sunkiausiai seksis paniurėliams, kurie bijo arba nemoka laisvai bendrauti, reprezentuoti savęs ar savo veiklos, tinkamai atrodyti. Geriausiai pirmąjį pusmetį save realizuos tie, kurie iš prigimties yra žavingi, aktyvūs bei pasitiki savo jėgomis.

Nuo rugpjūčio 11 dienos Jupiteriui perėjus į Mergelę, susiformuos jau visai kitoks fonas. Jei aplaidžiai dirbsite- asmeninis žavesys ir šypsena jums jau nepadės. Iš aplinkos ateis visai kitokie, gana griežti reikalavimai. Labiausiai gerovę teiks jūsų darbštumas, stropumas, profesionalumas. Nuslūgs noras išlaidauti, atrodys prasmingiau investuoti į praktiškus daiktus ir paslaugas. Savaime norėsis kruopščiau skaičiuoti savo asmeninę buhalteriją, ir taip vertėtų elgtis ne tik fiziniams asmenims, bet ir įmonėms. 

Pagerėjimą pajaus verslas susijęs su prekyba, mokslais, medicina, kompiuteriais, kanceliarinėmis prekėmis, knygomis, ekologija, sveika gyvensena. Svarbiausia neleisti sau laužyti sutartis, tinginiauti ar apgaudinėti kolegas, vadovus ar partnerius, net kuomet jausite, jog galite tą padaryti itin lengvai. Tai visuomet nėra gerai, tačiau šiais metais tai būtų ypatingai prasta mintis, kuri greitai atneš nemalonių pasekmių.

Sunkesni periodai nusimato- nuo sausio pabaigos iki balandžio antros dekados bei rugsėjo paskutinė ir spalio pirmos dvi dekados. Sėkmingiausi laikai intensyviai veiklai- nuo balandžio antros dekados iki rugpjūčio pirmos dekados. Taip pat puikus metas net ir rizikingam verslui bus spalio paskutinė dekada ir lapkritis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)