Šių metų gegužė įdomi ženkliais astrologiniais pokyčiais.

Su pavasarinėmis nuotaikomis atskubėjusi gegužė suteiks naujų galimybių, ieškantiems darbo, planuojantiems pradėti nuosavą verslą. Šis naujų pasirinkimų mėnuo prasidės šventine diena, Mėnuliui keliaujant Vėžio ženklu. Gegužę norėsis atsigręžti į šeimą, rūpintis namais ir artimaisiais, trokšite patirti meilę ir švelnumą. Tai palankus mėnuo siekiantiems gerų rezultatų moksle ir karjeroje, kuriantiems materialius gyvenimo pamatus...

Tai apmąstymų mėnuo, kai iš sielos gelmių, tarsi iš gilaus šulinio, gali iškilti jūsų tikrieji, kai kam - neįvardintais buvę, troškimai.norėsis atsirinkti ine tik kelio kryptis, bet ir tikrąsias gyvenimo vertybes.

Gegužės 3 d., Merkurijus vėl ims judėti direkcine kryptimi.

Sustiprės noras apginti savo tiesas ir požiūrius, ryžtingai siekti savo tikslų. Kartu su Marso keliaujančio Dvynių ženklu,įtaka, laikas palankus pažintims, susitikimams, draugystės pradžiai, harmoningų santykių kūrimui.

Motinos diena,, šventinis sekmadienis ,puiki diena susitikimams, bendravimui, išvykoms ir kelionėms.

Gegužės 9 d. Nusileidęs Mazgas pereis iš Žuvų į Vandenio ženklą, o Kylantis iš Mergelės į Liūto ženklą.

Tai ypač didelio virsmo diena, kai gali keistis jūsų siekiami tikslai, gyvenimo, veiklos kryptys. Pasinaudokite šiuo virsmo laikotarpiu išsikeldami naujus tikslus, nusibrėždami kelius jiems pasiekti, atsirinkdami tikrasias vertybes. Norėsis pokyčių gyvenime. Dažnesni taps ir netikėti įvykiai, ryškūs pasikeitimai. Siekdami tikslų turėsime būti lankstesni. Trokšime pripažinimo, greitų rezultatų, norėsis keisti aplinką, gyvenamą vietą, leistis į keliones, ypač aktualūs taps ir vaikų auginimo klausimai.

Jautresnis šį mėnesį laikas – gegužės 11 d. Mėnulio pilnatis Šaulio ženkle ,kuriame tebevieši Juodasis Mėnulis. O taip pat tą dieną - Marso ir Neptūno kvadratūra. Tad, būdami jautrūs vieni kitiems, venkite konfliktų, aštrių situacijų darbuose, reikėtų būti atsargesniems kelyje ir buityje.

Gegužės 20 d., Saulei perėjus į Dvynių ženklą, ypatingas laikas, siekiantiems pergalių moksle ir profesiniame tobulėjime.

Sudėtingesnė gegužės 25d. virsmo diena, tai – 29-30-oji ir 1-oji Mėnulio diena, kai vėlai vakare keisis Mėnulio fazė, ir 21.46 val. prasidės Mėnulio jaunatis Dvynių ženkle. Su šia jaunatimi prasidės palankus laikas naujai pradžiai. tiek gražiems naujiems tarpusavio santykiams, tiek ir naujai veiklai, atostogų pradžiai.

Svarbiems pokyčiams, darbams, Marso ir Urano palankių aspektų įtakoje, ypač palanki paskutinė 31-oji gegužės diena.

Norint tikslios asmeninės informacijos, būtina bendras astrologines tendencijas derinti su asmeninio horoskopo rodikliais.

Sėkmės ir geros nuotaikos jums gegužę!