113
Kitas

Avinas

Lapkričio pradžia ypatinga Urano pozicija Karališkąjame laipsnyje Avino ženkle. Ji kurs galimybes įgyvendinti pačias netikėčiausias svajones ir planus, skatins imtis esminių gyvenimo pokyčių.

Lapkričio 3 d. susijungus Karališkąjame laipsnyje Mergelės ženkle Marsui ir Venerai, lengviau atskleisime savyje darbštumą ir kantrybę, atkaklumą ir tarpusavio meilę.

Tai – tinkamas laikotarpis pradėti ir naują veiklą, ieškoti papildomo ir geriau apmokamo darbo, puoselėti ir auginti gražius harmoningus jausmus.

Kai taip anksti temsta, trūksta laiko poilsiui, Juodojo Mėnulio tranzito Svarstyklių ženklu įtakoje, neretai galite atsimušti į biurokratizmo sieną, susidurti su nejautrumu ir abejingumu kito rūpesčiui ir skausmui.

Gali mus aplankyti liūdnesnės mintys, kad pastangos dedamos veltui – nepasiduokite tokioms nuotaikoms!

Saulei keliaujant Skorpiono ženklu, atraskite savyje jėgų pamatyti šviesią gyvenimo pusę, pasidžiaukite, kad esate mylimi ir reikalingi, o žmonės, situacijos ir įvykiai praplauks gyvenimo upe, kaip tas tekantis, raibuliuojantis vanduo. Visos liūdnos mintys, kaip smėlis, nusės ant dugno, o vandens paviršius bus kaip šviesios mūsų mintys, perregimas ir skaidrus. Baltasis Mėnulis, keliaudamas Žuvų ženklu, stiprins tokias pozityvias mintis ir kartu padės atskleisti kūrybines galias.

Merkurijui keliaujant Skorpiono ženklu svarbu taps ne tik tai, ką sakote, bet ir kaip sakote. Šis mėnuo – laikotarpis, kai žodis įgauna didelę jėgą ir neatsargiai ištartas, gali skaudžiai užgauti.

Nuo lapkričio 8 d. į Svarstyklių ženklą įžengusi Venera, dėl artimos Juodojo Mėnulio pozicijos, stiprins norą lengviau rizikuoti pinigais, būsite linkę būti išlaidesniais. Šiuo laikotarpiu susilaikykite nuo nepamatuotos rizikos ir abejotinų sandorių.

Didelis virsmas vyks lapkričio 11 d., kai Nusileidęs Mazgas pagaliau paliks Avino ženklą ir pereis į Žuvų ženklą, o Kylantis Mazgas pereis iš Svarstyklių ženklo į Mergelės. Šio įvykio įtakoje, praktiniai veiksmai įgys lemiamą svorį ir prasmę. Labai svarbu taps išsikelti konkretų gyvenime tikslą, jo atkakliai siekti, nepasiduodant liūdnoms mintims ir iliuzijoms. Kai kurie galite šiuo laikotarpiu atrasti naujus gyvenimo tikslus.

Nuo lapkričio 13 d. į Svarstyklių ženklą įžengęs Marsas, keliaudamas pro Juodąjį Mėnulį, ragins ieškoti kompromisinių sprendimų. Šiuo laikotarpiu galite patirti netikėtų tam tikrų finansinių nuostolių, todėl pasaugokite savo daiktus, atsakingai planuokite išlaidas. Atidžiau rinkitės sprendimus ir nepasiduokite rizikingiems norams lengvai praturtėti, nes galite tapti apgavikų aukomis. Rezervuotai šiuo laikotarpiu vertinkite ir gaunamus pažadus bei pasiūlymus.

Nuo lapkričio 20 d. į Šaulio ženklą perėjęs Merkurijus kurs galimybes stiprinti savo profesinį autoritetą, geriau seksis mokytojams ir dėstytojams, o nuo 22 lapkričio Šaulio ženklu pradėjusi kelionę Saulė ragins mus visus optimistiškiau pažvelgti į gyvenimiškas situacijas.

Šviesaus ir sėkmingo lapkričio jums linki astrologė Lolita Žukienė.


113
Kitas

Avinas