113
Kitas

Avinams

Galime susidurti su aštriomis, agresyviomis situacijomis, kurios iš mūsų pareikalaus racionalaus vertinimo, gebėjimo būti diplomatiškais, ieškoti kompromisinių sprendimų. Šį mėnesį reikia būti atidesniems kelyje, vengti ginčų ir konfliktų.

Situaciją aštrins ir emocijas kaitins mėnesio viduryje Mėnulio užtemimas, kurio metu reikėtų atsisakyti to, kas trukdo eiti į priekį, pasenusių nuostatų ir senų nuoskaudų.

Saulės kelionė Avino ženklu žadins mumyse kovotojo savybes ir norėsis greitų rezultatų, bet Marsas ir Kylantis Mazgas Svarstyklių ženkle siūlys ieškoti abiems pusėms priimtino susitarimo.

Juodo Mėnulio tranzitas Liūto ženklu išryškins egoizmą ir norą vadovauti, svarbu į tai reaguoti jautriai, nuoširdžiai, atvirai kalbantis apie kylančias problemas, daugiau dėmesio skirti vaikams.
Pastebėkite savo gyvenime gerus dalykus, būtinai pagirkite, įvertinkite vaikų, bendradarbių, artimųjų pastangas.

Neprošal pasinaudoti ir palankia Jupiterio, esančio Vėžio ženkle, padėtimi – daugiau dėmesio skirti namiškiams, būti jautriais ir švelniais jūsų brangiausiems žmonėms.

Pirmoje mėnesio pusėje Veneros tranzitas Vandenio ženklu rodys naujas finansines galimybes, bet tuo pačiu didins ir išlaidumą. Antrą mėnesio pusę ji pereis į Žuvų ženklą – tai palankus metas meninei saviraiškai, dvasiniams ieškojimams.

Neptūno buvimas Vėžio ženkle patars atsigręžti į savo tėvus, gimines, draugus – jiems padėti.

Šis mėnuo palankus ryžtingiems, bet neagresyviems, drąsiems, o kartu ir išmintingiems veiksmams.

Ieškantiems darbų ar naujų galimybių – būkite ryžtingi ir aktyvūs.

Sunkesnis laikas yra 27 ir 28,29 diena. Pirmąją Mėnulio ritmai aktyvuos mus aštrioms reakcijoms ir kategoriškesniems sprendimams. o Jaunatis ir Saulės užtemimas balandžio 28- 29 dienomis brėš aiškią takoskyrą tarp sena ir nauja. Tai labai nelengvas laikas, bet ir labai svarbus, galintis keisti likimus.

Svarbu išlaikyti vidinę ramybę, nepykti ant aplinkinių ir stengtis susilaikyti nuo kategoriškumo bei aštrių reakcijų. Šiuo laikotarpiu palanku atsisakyti žalingų įpročių, tobulinti savo charakterį, pasiryžti esminėms gyvenimo permainoms.

Mėnesio pabaiga bus ramesnė ir harmoningesnė. Paskutinėmis savaitės dienomis daugiau laiko skirkite savo namams. Palankios investicijos, nekilnojamojo turto pardavimas ar pirkimas, remontas.

Ypač svarbu, kokie yra Jūsų asmeniniai horoskopo rodikliai ir kokias konfigūracijas jie kuria su dabartiniu planetų išsidėstymu.

Balandžio mėnesio horoskopas visiems Zodiako ženklams

113
Kitas

Avinams

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)