113
Kitas

Avinas

Norėčiau pasakyti, kad ateinantys metai suteiks mums galimybę šitą mąstymą koreguoti. Mes tiesiog išmokime pabūti šiandien. Jei šiandien esame mylimi ir sotūs, ir stogą virš galvos turime, esame reikalingi artimiesiems – tai tokia didžiulė laimė, kad mes net pamirštame Visatai, Dangui, Dievui už tai padėkoti. Kartais užmirštame padėkoti šalia esantiems. Šito galima būtų išmokti.

Labai dažnai mes rimtai žiūrime į darbo projektus. Tai atrodo labai svarbu ir tam skiriam daug jėgų ir pastangų, bet ne ką mažiau svarbus projektas yra mūsų tarpusavio santykiai. Būti dėmesingais vieni kitiems ateinančiais Avies ar Ožkos metais yra būtina.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Kas labiau pritrauktų sėkmę – pirmiausia sėkminga būtų žalia spalva. Kadangi iš Liūto ženklo išeina Juodas Mėnulis, geltona, oranžinė ir vyšninė yra ganėtinai sėkmingos spalvos. Iš mineralų paminėčiau gintarą, gabalėlį galima jo turėti visuomet su savimi – jis neš sėkmę. Sėkmei labai svarbus mūsų gebėjimas derintis prie besikeičiančios situacijos. O tai kitais metais suteiktų žydras topazas ir melsva spalva. Taigi turėtų vyrauti žalia, mėlyna ir melsva spalva.

113
Kitas

Avinas