Bus tikrai sunkių momentų, tačiau rezultatai tikrai džiugins. Sugebėsite išspręsti problemas, ramybės neduodančias jau ilgą laiką. Sužinosite daug naujų ir įdomių dalykų, sukaupsite patirties, sustiprinsite savo autoritetą (tiek šeimoje, tiek darbe).

Daug Mergelės ženklo atstovų 2014 metais savyje atras naujų talentų, apie kurios anksčiau net nenujautė. Neatmetama galimybė, jog tokie pokyčiai iš esmės pakeis jūsų pasaulėžiūrą ir privers keisti ateities planus.

Likimo linija

Galima užtikrintai pareikšti, jog ateinančiais metais Mergelei liūdėti vienumoje tikrai neteks. Kad ir kuo beužsiimtumėte, kad ir kur beatsidurtumėte, maloni kompanija, draugų ir net visai nepažįstamų žmonių draugija garantuota. Ir likimui dėkoti tikrai neverta – tai išskirtinai jūsų nuopelnas.

Esate patrauklūs, žavūs, iškalbingi ir malonūs, tačiau tuo nesididžiuojate, neriečiate nosies ir nemenkinate kitų, mokate išklausyti ir suprasti kitus – akivaizdu, kodėl kitus žmones prie jūsų traukte traukia.

Įprastai jūsų artimųjų ratas apsiriboja šeima ir artimiausiais bičiuliais, tačiau Arklio metais situacija keisis. Susipažinsite su labai įdomiais žmonėmis, susirasite naujų draugų ir bendraminčių. Bus tokių, kurie užkrės jus savo idėjomis ir sumanymais, pakeis jūsų pasaulėžiūrą, paskatins gilintis į save ir atrasti tai, kas padės iš naujo atrasti gyvenimo džiaugsmą.

Puiku, jeigu permainos ir pokyčiai jūsų negąsdina, tačiau 100 proc. pasitikėti kitais žmonėmis, kad ir tokie talentingi ir išminti jie bebūtų, taip pat nevalia. Visai kitas reikalas, jeigu patys susiprasite, jog keisti vertybinių sistemą ir pasaulėžiūrą yra tiesiog būtina. Tik nedarykite drastiškų sprendimų. 2014 metai jus paruoš naujai pradžiai, tačiau revoliuciją pradėti dar tikrai per anksti, neskubinkite įvykių.

Tiesa, dauguma naujų pažinčių jus vylios toliau nuo namų, galbūt netgi į užsienį. Daugumai Mergelių tokie dalykai labai neįprasti, juk svarbiausia jums – namų židinio jaukumas ir artimiausi žmonės. Tačiau 2014 metais teks daug ir netgi labai daug keliauti.

Komandiruotės, kelionės su reikalais, išvažiuojamieji seminarai ir mokymai – trumpiau tariant, ramybę prie namų židinio galėsite tik pasapnuoti. Tačiau spalvingi nauji potyriai privers greitai pamiršti nuovargį ir nostalgiją, tad keikti likimą minčių nekils.

Turėkite omenyje: kelionių metu gali kilti sunkumų – nuo supainiotų bilietų iki nemalonių tipų draugijos. Iš pradžių gali apimti panika, tačiau, jeigu jai nepasiduosite, greitai rasite išeitį net iš nemaloniausios situacijos. Iš esmės, mielosios Mergelės, ateinančiais metais jums atsivers platus pasaulis. Jeigu tinkamai elgsitės ir neprarasite savitvardos, jame iškovosite garbingą vietą.

Kalbant apie santykius su artimais žmonėmis ir giminaičiais, jie klostytis ne taip gerai, kaip norėtųsi. Galimi rimti konfliktai, ypač jeigu šeimoje kils turto dalybos klausimų. Kova už nekilnojamojo turto kvadratus gali virsti tikru šaltuoju karu.

Laimei, šansų išvengti nesutarimų su giminaičiais jūs turite.
Elkitės oriai, nepasiduokite melui ir machinacijoms, nei per milimetrą nenukrypkite nuo įstatymų nubrėžtų ribų – ir gausite viską, kas teisėtai jums priklauso. Jeigu leis priemonės, geriau kuo skubiau pasitraukti iš šio žaidimo ir būsto klausimą spręsti savomis jėgomis – taip sutaupysite daug energijos ir išsaugosite šiltus santykius su giminaičiais.

Dar vienas labai įdomus dalykas: bus Mergelių, kurioms atsiskleis šeimos paslaptis. Iš karto perspėjame: išsaugoti paslaptį bus tikrai nelengva, taigi, jeigu nenorite apsisunkinti gyvenimo ir įnešti tikro chaoso ne į vieno žmogaus kasdienybę, vadovaukitės liaudies išmintimi: kuo mažiau žinosi, tuo ramiau miegosi.

Meilė

Kaip suprantate, su žmonėmis, su jumis susijusiais kraujo ryšiu, bus tikrai nelengva. Tačiau asmeninis gyvenimas jokių didelių problemų nesukels. Jeigu jau ilgai esate ištekėjusios ar vedę, santykiai su antrąja puse taps šiltesni ir nuoširdesni. Džiaugsitės besąlygišku vienas kito supratimu, santykių harmonija – intymi sfera taip pat teiks labai daug džiaugsmo.

Ateinančiais metais Mergelės ženklo atstovai bus itin patrauklūs ir seksualūs, net patys nustebsite, su kokia nauja jėga veršis aistra. Natūralu, jos jūsų populiarumas antrajai pusei gali labai nepatikti.

Tačiau rimtais pykčiais tokios pavydo scenos nepasibaigs – jeigu tik nesiimsite provokacijų. Taigi, jeigu santykiai su antrąja puse jums nuoširdžiai brangūs, pasistenkite, kad jūsų žmogus jaustųsi tuo vieninteliu ir ypatingu, skirkite jam daugiau dėmesio ir meilės.

Vienišų Mergelių ateinančiais metais laukia daug meilės nuotykių. Teks rinktis patiems – ar kiekybė, ar kokybė. Bet kokiu atveju atminkite: labai gali būti, jog sutiksite savo tikrąją meilę. Gali būti, jog lemtingas susitikimas įvyks vienoje iš daugelio kelionių, kurios jūsų lauks Arklio metais.

Gali būti, jog būtent jausmai privers pakeisti ir gyvenamąją vietą. Aišku, bus tikrai nelengva skirtis su draugais ir tėvais, tačiau žvalgytis į praeitį tikrai neverta: persikėlimas į kitą miestą ar net šalį į jūsų gyvenimą įleis žymiai daugiau spalvų.

Karjera ir verslas

Gera žinia karjeristams – ateinančiais metais jums atsivers daug naujų galimybių augti profesine prasme, galėsite save realizuoti visu 100 procentų. Labiausiai seksis medikams, farmacininkams, dietologams, reklamos vadybininkams ir tiems, kurie sukasi su kelionėmis susijusiame versle. Trumpiau tariant, kad ir kuo beužsiimtumėte, žvaigždės padės ne tik dosniai užsidirbti, bet ir pradėti savo verslą (jeigu tik to norėsite).

Neverta kliautis vien tik savimi: itin sėkmingi bus bendri projektai – tam labiausiai tinka investuotojai ir partneriai iš užsienio. Puikus metas ir šeimos verslui vystyti. Žinokite: visai nieko gėdingo ir blogo, jeigu jums finansiškai padeda tėvai, sutuoktinis, draugai ar partneriai. Greičiau viskas priešingai – nereikia bijoti imti pinigų iš draugų, skolintis iš banko. Skolas pavyks sėkmingai grąžinti ir dar užsidirbti.

Jeigu išlošite loterijoje ar gausite paveldėjimą (taip taip, ateinančiais metais įmanomas ir toks smagus likimo pokštas), pinigus būtinai investuokite į verslą. Dar viena svarbi pastaba: ateinančiais metais nesikliaukite vien patirtimi ir žiniomis, įgytomis seniau.

Pasaulis nestovi vietoje. Arklio metais tuo dar labiau teks įsitikinti ir skubėti jam iš paskos. Stenkitės domėtis, kas vyksta aplinkui, būkite įvykių sūkuryje, domėkitės technologijų naujovėmis, stebėkite pokyčius darbo rinkoje ir jokiais būdas nebūkite patenkinti tuo, ką turite, tuo, ką jau pasiekėte.

Prisiminkite, jog šiuo metu kaip tik spėriais žingsniai skubate link sėkmės, tad negaiškite nei minutės dvejonėms ir abejonėms. Kompleksus palikite kaip relikviją praeičiai. Pasistenkite spręsti jus varžančių kompleksų problemą – jeigu abejojate dėl savo sugebėjimų, pats metas užsirašyti į kvalifikacijos kėlimo kursus, mokykitės užsienio kalbos, užsirašykite į sporto klubą, kreipkitės į psichologą. Visos šios pastangos duos naudos – ir tikrai daug. Svarbiausia niekada nepamirškite – mokytis ir tobulėti niekada nevėlu.

Vaikai

Vaikai – tiek maži, tiek jau ūgtelėję – Mergelės ženklo tėvams sukels nemažai galvos skausmo. Mažieji noriai rodys įvairiausio pobūdžio kaprizus ir ožiukus, reikalaus dėmesio ir laiko. Ne ką lengviau bus ir tiems, kurie augina jau ūgtelėjusius vaikus. Pirmoji meilė, savęs paieškos, noras įminti gyvenimo prasmės klausimus, problemos su mokytojos ir bendraamžiais – kur dar su brendimu susiję negalavimai.

Supraskite: jūsų paauglys ar paauglė išgyvena tikrai ne pačias lengviausias dienas, todėl tėvai turi elgtis atsakingai, į atžalą reaguoti kaip į suaugusį žmogų. Nepasiduokite provokacijoms, nepratrūkite, bendraudami nekelkite balso – iš jūsų vaikui dabar reikia besąlygiškos meilės ir supratimo.

Dauguma Mergelių iš prigimties tikri perfekcionistai, tačiau jūsų ambicijos neturėtų versti kentėti jūsų artimųjų. Ką jau kalbėti apie vaikus. Prisiminkite: tikrai ne pasaulio pabaiga, jeigu jūsų mažojo pažymių knygelėje kartas nuo karto atsiranda dvejetukų.

Pasaulis nesugrius, jeigu vaikas netaps jaunųjų pianistų konkurso laureatu ar nebus išrinktas klasės seniūnu. Kiekvienam savas kelias – susitaikykite su tuo. Dabar žymiai svarbiau su vaikais užmegzti abipusiu pasitikėjimu grįstus santykius – tik tokiu atveju ateityje išvengsite rimtesnių problemų.

Tiesa, ateinančiais metais galite tikėtis ir šeimos pagausėjimo. Dauguma Mergelių tokiais džiugiais pokyčiais tikrai apsidžiugtų. Tačiau, jeigu šeimos pagausėjimas bent jau kol kas jūsų planuose nenumatytas, venkite atsitiktinių meilės ryšių ir nespjaukite į kontraceptines priemones.

Sveikata

Rimtesnių sveikatos problemų ateinančiais metais Mergelėms neturėtų kilti. Jūsų forma tiesiog pavydėtina, tad imunitetas gana lengvai susidoros su sezoniniais negalavimais ir netgi lėtinėmis ligomis, kurios apie save ateinančiais metais beveik ir neprimins. Jeigu tik sveikai gyvensite ir save pasaugosite.

Vienintelis dalykas, kurio derėtų saugotis – koks nors nelaimingas atsitikimas, trauma ar egzotiška liga, kurią parsivežti iš kelionių, kurių jums netrūks, tikrai gana realu. Todėl kelionėse ypatingą dėmesį skirkite higienai ir elkitės atsakingai. Būtinai kartu su savimi į kelionę pasiimkite vaistinėlę, nepiktnaudžiaukite egzotiška virtuve ir būkite itin atidūs prie vairo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)