Festivalio svečiai kviečiami burtis į komandas ir dviejų vakarų „Kempinski“ viešbutyje metu (lapkričio 14 ir 15 dienomis) išbandyti savo žinias protų ir skonių kovose, kuriose mažiausiai vienas turas bus skirtas vyno pasauliui. Nugalėtojams atiteks 5 tūkst. vertės prizas.

Patyrę šefai – „Torres“ restoranui Ispanijoje vadovaujantis Sergi Millet ir „Kempinski Hotel Cathedral Square“ šefas Ciaran Gantly pasiūlys specialiai festivaliui parengtus meniu, o someljė Marta Delfa priderins geriausiai tinkančius vynus.

Svečiai bus vaišinami grilyje keptomis šukutėmis su daržovėmis ir „romesco“ padažu, elniena, troškinta vyne, paella stiliumi paruoštais ryžiais su vištiena, triušiena ir grybais ir kitais geriausiais Katalonijos virtuvės patiekalais.

Lapkričio 16 d., šeštadienį, rengiamas ispaniškai temperamentingas muzikos vakaras restorane „Telegrafas“, o sekmadienį, lapkričio 17 d., besidomintys kulinarija kviečiami į šefo S. Millet Katalonijos virtuvės pamokas, kurios vyks „Kempinski“ viešbučio virtuvėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją