Reikės:

Vištų blauzdelių
Mėgstamų prieskonių, česnako, pipirų, druskos
Sluoksniuotos tešlos
Mėgiamo įdaro (įvairių daržovių įdaras/ grybai su svogūnais/ ryžiai su kiaušiniais/ sūrio- kumpio ir kt.)

Kaip gaminti:

1. Blauzdeles įtrinti prieskoniais ir pamarinuoti keletą valandų.

2. Ant didelės ugnies blauzdeles trumpai apkepti keptuvėje. Atvėsinti.

3. Sluoksniuotos tešlos lakštą, truputį pakočiotą, padalinti kvadratais. Kvadratai neturi būti ploni, kad neištižtų bekepant.

4. Į kvadrato vidurį dėti šaukštą įdaro. Ant jo uždėti apkeptą blauzdelę. Iš tešlos suformuoti krepšelį. Jį perrišti virvele. Į tokius tešlos krepšelius supakuoti visas blauzdeles ir visą įdarą.

5. Kepti 200 laipsnių įkaitintoje orkaiteje, kol apskrus.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją