Pyragaičiai

Jei norite prie torto patiekti papildomų saldumynų arba paįvairinti desertų stalą, galite užsakyti pyragaičių, dekoruotų jaunojo ir jaunosios tema. Jie gali būti skirtingų skonių, marginti vestuvių paletės spalvomis, dekoruoti taip, kad atspindėtų jaunųjų pomėgius ar šali, kurioje jie praleis medaus mėnesį.

Ledo skulptūros

Desertų stalus galima dekoruoti taip pat išradingai, kaip ir torto stalą. Pagrindiniu akcentu gali būti ledo skulptūros: gulbės, širdys, balandžiai ar varpeliai. Kiti variantai - dirbtinis tortas, fontanas, didelė gėlių puokštė.

Šokolado fondiu

Nuostabus desertų stalo paįvairinimas - šokolado fondiu. Galima patiekti pienišką, tamsų ar baltą šokoladą. Į jį svečiai gali mirkyti ananasų ar bananų gabalėlius, braškes, kivius, zefyrus, morengus ar biskvito riekeles.

Keletas desertų stalų

Saldumynus galite išdėlioti ne ant vieno, o ant keleto mažesnių stalų. Taip patogiau: svečiai galės eiti tiesiai prie staliuko su labiau mėgstamais gardėsiais, nebus grūsties, visi bus greičiau aptarnauti. Nepamirškite ant visų stalų padėti desertinių lėkštučių ir servetėlių.

Vaisių puokštė

Valgoma vaisių puokštė - nuostabi desertų stalo dekoracija. Taip pat galite patiekti dailiai išpjaustytų vaisių ar puokštę iš sausainių. Tik informuokite svečius, kad šiais desertais galima ne tik grožėtis, bet ir jų paragauti!

Teminiai desertai

Daugelis porų nori, kad jų desertai pratęstų vestuvių temą. Jei tuokiatės pajūryje, galite patiekti tropinių vaisių ant iešmelių ar tortą su apelsinų kremu. Jei vestuves švenčiate rudenį, patiekite aštresniais prieskoniais pagardintų pyragaičių, skrudintų riešutų, karamelizuotų obuolių.

Braškės šokolade

Šokoladu padengtas braškes mėgsta ir suaugę, ir vaikai. Jos nuostabiai atrodo ir yra labai skanios. Kad būtų įdomiau, braškes galite dekoruoti pienišku ir baltuoju šokoladu taip, kad primintų jaunikio kostiumą. Arba pamirkykite jas baltajame šokolade ir dekoruokite cukriniais perliukais, kad primintų nuotakos suknelę.

Serviravimo lėkštės

Kad ant desertų stalo būtų daugiau vietos, skirtingus saldumynus galite išdėlioti ant skirtingų padėklų. Taip jie geriau matysis, bus lengviau pasiekiami ir įdomiau atrodys.

Spalvingi desertai

Labai patraukliai atrodo putėsiai ir želė desertai. Jie nebrangūs ir nesunkiai pagaminami. Tačiau, kad išlaikytų formą, būtų tvirti ir lengvai pjaustomi, juos reikėtų laikyti šaldytuve ir patiekti tik prieš valgant.

Mėtiniai saldainiai

Kai svečiai išragaus desertus, pasiūlykite jiems mėtinių saldainių. Juos, suvyniotus į vardinius popierėlius, galite svečiams įteikti ir kaip dovanėles.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją