Visai neseniai bendrovė „Global Ionics LLC” oficialiai pristatė savo naują revoliucinį produktą – dantų šepetėlį „Ionic ProClean”. Jis buvo sukurtas joninės technologijos, kuri pasirodė esanti puikus sprendimas dantų akmenų šalinimo atvejais, pagrindu.

„Global Ionics” įkūrėjas Kenas Davidovas aiškina: “Tyrimai parodė, kad joninė technologija sumažina dantų akmenis ir gingvitą. Nors ši technologija jau daugelį metų yra naudojama Azijoje ir Europoje, tai pirmasis joninis dantų šepetėlis, sukurtas Šiaurės Amerikos ir pasaulinei rinkai, kuris gražiai apjungia visus elementus į vieną hermetiškai supakuotą, iš minkštų medžiagų pagamintą dantų šepetėlį.

Jis atrodo kaip paprastas dantų šepetukas ir nereikia vonios kambaryje laikyti bjauraus įkroviklio. Jis veikia visiškai be garso ir kainuoja mažiau nei 10 dolerių”.

„Ionic ProClean” veikimo esmė yra labai paprasta. Jūs turbūt nežinojote, kad dantų akmenys turi teigiamą krūvį, o dantų emalis - neigiamą. Taigi „Ionic ProClean” joninės technologijos pagalba laikinai pakeičia dantų emalio krūvį į teigiamą, taip atlaisvindamas dantų akmenis, todėl jūs lengvai galite juos nuvalyti nuo savo dantų.

Be to, jei jūs taupote, šis dantų šepetėlis žada suteikti švaros pojūtį, kas kartą juo pasinaudojus, ir tik už dalelę įprasto dantų šepetėlio kainos. Taip pat jis padeda jums išvengti tų nemalonių vizitų pas stomatologą, kurie, esame įsitikinę, niekam nepatinka. Turėkite omenyje, kad stomatologai rekomenduoja keisti savo dantų šepetėlį kas tris mėnesius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją