Aš nusprendžiau gaminti iš triušienos kumpelių. Tai – sveikesnis ir maistingesnis patiekalas.

Reikės:

400 gr šviežios triušienos kumpelių mėsos,
pagal skonį druskos ir pipirų maltų,
5 riekelės šviesios sumuštinių duonos,
2 kiaušiniai,
5 įaukštai miltų,
aliejaus kepimui.

Mėsą nuplaukite ir nusausinkite virtuviniu rankšluosčiu, su mėsos plaktuku mėsą išmuškite kuo ploniau, bet kad nebūtų skylių. Berkite druskos ir maltų pipirų, gerai ištrinkite mėsą prieskoniais.

Nuo duonos nupjaukite pluteles ir sumalkite virtuviniu kombainu iki trupinukų.

Kiaušinius lengvai paplakite.

Keptuvėje įkaitinkite nemažą kiekį aliejaus, nes kepsniai jame turi vos ne plaukti.

Triušieną apvoliojame miltuose, tada kiaušinių plakinyje ir galiausiai trupinukuose.

Kepsnius dėkite į karštą aliejų ir kepkite 2 minutes iš vienos pusės, 2 minutes – iš kitos.