Reikės:

Lašišos filė 1 kg
3 šaukštai rupios druskos
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis baltųjų pipirų
Šviežių krapų

Lašišos filė nuvalome, ištraukiame ašakas ir nupjauname papilves. Sumaišome druską, cukrų ir pipirus. Įdedame smulkintų krapų. Prieskonių mišinių gerai įtriname lašišos filė. Sūdome mažiausiai 24 val. šaldytuve, porą kartų apverčiame. Prieš patiekiant nuvalome prieskonius, smulkiai supjaustome.

Valgoma su virtomis bulvytėmis, juoda duona ar su bulvių koše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)