4 porcijos

Produktai:

300 g pievagrybių,
300 g špinatų,
1 saldžioji paprika,
2 porų stiebai (tik balta dalis),
2 cm imbiero šaknies,
1 česnako skiltelė,
2 šaukštai aliejaus.

Padažui:

5 šaukštai daržovių sultinio,
2 šaukštai vaisių ir uogų acto,
2 šaukštai sojos padažo,
1 šaukštas sezamų aliejaus,
0,5 šaukštelio cukraus,
žiupsnelis malto kajeno pipiro.

Kaip gaminti:

Grybus nuvalykite. Porus nuplaukite, supjaustykite žiedais. Papriką supjaustykite šiaudeliais. Aliejų 30 sekundžių pakaitinkite, suberkite porus, smulkintą imbierą ir česnaką. Suberkite paprikų šiaudelius, po 3 min. – grybus. Maišydami kepkite 3 – 4 min., paskui sudėkite keptuvės turinį į lėkštę, uždenkite.

Į aliejų keptuvėje sudėkite visus komponentus padažui. Kai tik užvirs, suberkite špinatus, išmaišykite ir nukelkite nuo viryklės. Špinatus išdėliokite į lėkštes, ant viršaus uždėkite salotų.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją