6 – 8 porcijos

Produktai:

6 įvairių spalvų saldžiosios paprikos,
24 sūdytos arba rūkytos jautienos griežinėliai,
pusė vidutinio dydžio ananaso,
saujelė krapų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
druskos.

Kaip gaminti:

Paprikas ištepkite aliejumi, pabarstykite druska ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę. Kepkite 20 min. Išimkite paprikas į dubenį, uždenkite ir palikite 10 min. pastovėti.

Iš atvėsusių paprikų išpjaukite sėkleles. Kiekvieną papriką perpjaukite į keturias dalis. Krapus smulkiai supjaustykite, sumaišykite su paprikomis. Palikite 10 – 20 min.

Jei iš paprikų išsiskyrė nemažai skysčio, sudėkite jas į kiaurasamtį, tegu skystis nuvarva.

Nupjaukite ananaso žievelę, išpjaukite viduriuką. Paskui supjaustykite šiaudeliais ir 1 – 2 min. pakepkite keptuvėje be aliejaus ant kaitrios liepsnos.

Paprikos skiltelę dėkite ant jautienos griežinėlio, per vidurį uždėkite ananaso šiaudelį, susukite į suktinuką ir persmeikite mediniu dantų krapštuku.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)