6-8 porcijos, paruošimui prireiks 1 valandos 20 minučių.

Jums reikės:

400 g ėrienos faršo
1 bulvės
1 morkos
1 poro
1 skiltelės česnako
kelių lašelių Vusterio padažo
2 valgomųjų šaukštų pomidorų tyrės
0,5 arbatinio šaukštelio džiovintų mėtų
500 g paruoštos sluoksniuotos tešlos
1 kiaušinio
druskos
aliejaus

Gaminimas:

1. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir apkepinkite faršą, paskui jį perkelkite į lėkštę.

2. Toje pačioje keptuvėje apkepinkite susmulkintą česnaką, smulkiai supjaustytą bulvę, sutarkuotą morką ir griežinėliais supjaustytą baltąją poro dalį. Kai daržovės suminkštės, sudėkite atgal faršą, įlašinkite Vusterio padažo, supilkite pomidorų tyrę, suberkite mėtas, įpilkite truputį vandens, pasūdykite, viską gerai išmaišykite ir troškinkite 5 minutes. Tada leiskite atvėsti.

3. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių karščio. Tešlą supjaustykite kvadratėliais, išdalinkite įdarą. Imkite po vieną kvadratėlį ir perlenkę pusiau gausite trikampes bandeles. Gerai užspauskite kraštus. Bandelių viršų aptepkite išplaktu kiaušiniu.

4. Kepkite pusvalandį, kol bandelės įgaus auksinį atspalvį. Skaniausios šiltos su daržovių salotomis.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)