Pakeisti išvaizdą, išbandyti naują apsirengimo stilių, pasijusti tikra moterimi – nejaugi niekada to nenorėjai? Pasiduok savo įgeidžiams ir pasikeisk! Nebijok permainų. Psichologai teigia, kad mes visi esame tarsi veidrodžiai ir aplinkinis pasaulis keičiasi kartu su mumis.

Siūlome tau dalyvauti nuostabiame eksperimente – šiame projekte įvaizdžio kūrėjai pakeis tavo įvaizdį, pradedant šukuosena, baigiant garderobu.

Stiliaus keitimo projektai vyko ir Latvijoje (pavyzdžių netruksime pateikti). Tad kodėl nepamėginus ir tau?

Kaip dalyvauti?

Mums nesvarbu, kiek tau metų (bet labai laukiame vyresnių moterų nuotraukų). Užpildyk šią anketą ir būtinai įkelk 2 NUOTRAUKAS:

1. dabartinę savo nuotrauką – portretą, kuriame aiškiai matosi tavo veidas. Makiažo turėtų būti kuo mažiau. Nuotraukos, darytos prieš dešimt metų ar net pernai – netinka! Nuotrauka turi atspindėti dabartinę tavo išvaizdą.

2. nuotrauką visu ūgiu (kur tu: stovi tiesiai, AIŠKIAI matosi figūra, geriausia - stambiu planu. Grupinė nuotrauka netinka, netinka ir ta, kurioje sėdi ar guli);

Mes garantuojame, kad nuotraukos ir anketa, kurią mums atsiųsi, niekur nebus paviešintos. Stilistai iš visų anketų patys atsirinks projekto dalyves.

Nuotraukos ir anketos, kurias galima pildyti iki gegužės 6 dienos, bus perduotos profesionaliems K. Bogomolovo įvaizdžio mokyklos dėstytojams (stilistams ir kt.), kurie ir išrinks šio projekto dalyves. Jų stiliaus pasikeitimą fiksuos profesionalus fotografas, o reportažai apie tai bus paskelbti specialioje DELFI Gyvenimo rubrikoje "Pakeisk stilių!". Kol vyks dalyvių atranka, šioje rubrikoje atrasite straipsnius ir nuotraukas jau pasikeitusių moterų - tai ankstesni įvaizdžio mokyklos studentų diplominiai darbai.

Atrinktų dalyvių stilių kurs "Bogomolov Image School" įvaizdžio kūrėjai, taip pat įvairių salonų grožio meistrai. Dalyvėms šios paslaugos visiškai nieko nekainuos, tačiau moterys, kurios nori dalyvauti projekte, turi būti pasirengusios radikaliems išvaizdos pasikeitimams, taip pat turi galėti savo lėšomis atvykti bei apsigyventi Kaune nuo gegužės 9 iki 14 dienos ir visą laiką skirti projektui (kasdien iki 19 val.)

Gegužės 12 d. didžiojo projekto rėmėjo "Kauno Akropolio", taip pat "Vero Modos", "Only", "Make Up For Ever" atstovų ir DELFI komisija rinks projekto favoritę, kuriai atiteks didysis „Kauno Akropolio“ prizas (dovanų kuponas), kitos dalyvės bus apdovanotos vertingais komisijos narių įsteigtais prizais.

Apie projekto kūrėjus

Konstantinas Bogomolovas - mokslų daktaras, stilistas, įvaizdžio kūrėjas, mados analitikas ir „Bogomolov' Image School“ įkūrėjas ir vadovas. Tai vienintelė profesionali mokykla Baltijos šalyse, ruošianti įvaizdžio stilistus, gebančius dirbti tiek su asmeniniais klientais, tiek mados žurnaluose, renginiuose, televizijose ir t.t. K.Bogomolovas – daugybės straipsnių ir fotosesijų madinguose Latvijos ir užsienio žurnalų autorius, praeityje dirbęs įvaizdžio konsultantu grožio salonuose, bendradarbiavęs su modelių agentūromis, sukūręs ciklą autorinių seminarų apie įvaizdį, jo analizę, kūrimą ir perteikimą darbe.

Projekto partneriai

Laikinojoje sostinėje įsikūręs apsipirkimo, susitikimų, renginių ir stilingo gyvenimo būdo centras Kauno Akropolis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją