"Bogomolov Image School" įvaizdžio kūrėjai moteriai sukūrė gyvybingą ir elegantišką stilių, kurio pagrindas - lakoniškos linijos ir ryškūs kontrastai. Plaukai buvo pašviesinti, šukuosena - natūrali ir dinamiška. Koreguojantis makiažas išryškino veido bruožus.

Šie pasikeitimai - iš 2010 m. vykusio "Bogomolov Image School" projekto ne Lietuvoje. "Pakeisk stilių" projektas Lietuvoje prasidės netrukus. Visų pasikeitimų rezultatus rasite šioje DELFI Gyvenimo rubrikoje "Pakeisk stilių".

Natalija, 30 m.

Trisdešimtmetė Natalija turi šeimą, gerą darbą didelėje įmonėje, jos gyvenimas stabilus... kaip ir išvaizda. Moteris savo stiliaus ir garderobo nekeitė nuo mokyklos baigimo laikų, ji niekada nenaudojo makiažo priemonių ir nė karto nedažė plaukų. Tačiau viena dieną, kaip sako pati, suprato, jog metas pasikeisti.

Įvaizdžio kūrėjai pasiūlė Natalijai tapti stilinga verslo moterimi ir tai jai kainavo ilgą plaukų kasą, kuri siekė net juosmenį. Natalijos antakiams formą suteikė grožio meistrai, o lūpomis bei veido oda pasirūpino patyrę grožio specialistai.

Įvaizdžio kūrėjai Nataliją įtikino, kad kontrastai garderobe yra būtent tai, ko jai reikia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją