6 porcijos

3 šaukštai garstyčių,
4 šaukštai bet kokio acto,
100 ml žemės riešutų aliejaus,
1/4 šaukštelio cukraus pudros,
8 krapų šakelės,
daržinio builiaus,
maltų juodųjų pipirų.

Kaip gaminti:

Krapus ir daržinį builių susmulkinkite. Garstyčias, cukraus pudrą ir actą sumaišykite dubenyje. Išplakite šluotele, plakdami pamažu supilkite žemės riešutų aliejų. Įberkite prieskonių, sumaišykite ir supilkite į padažinę.

Šis padažas puikiai tinka prie rūkytos ir marinuotos žuvies, taip pat prie jūros gėrybių ir garuose troškintų daržovių.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją